În caz de o “APOCALIPSĂ” a cryptomonedelor, care dintre ele vor rămâne în viaţă?

Foarte multa lume ma intreaba “pana cand vor creste cryptomonedele ?” sau “cat vor mai creste crypomonedele?” sau “ce se va intampla cu altcoinurile ?” sau “in caz de nasoale, care vor ramane in viata ?“.

Raspunsul e simplu si nu prea. Dar cu putina documentare si daca “follow the money”, cel putin in cazul meu, lucrurile sunt destul de clare (chiar daca lucrul asta ma sperie, dar na … trebuie si putina adrenalina cand investesti in active mai riscante).

Ceea ce va pot spune e ca deocamdata NU se pune problema de APOCALIPSA, abia a inceput treaba si ca atata timp cat in exchangeuri tranzactiile se fac prin Bitcoin (BTC) si ETHEREUM (ETH), plus faptul ca Bitcoin-ul a ajuns deja la o capitalizare de vreo 300 miliarde (300 fucking miliarde) de dolari si luand in considerare faptul ca ETHEREUM este bazat pe o tehnologie solida de mare viitor prin care se permite construirea si lansarea de aplicatii descentralizate ce se autoexecuta, eu cred, si sunt foarte sigur ca in caz de “nasoale” (orice ar insemna asta) ele doua vor fi suficient de ţepene incat sa reziste.

Asadar consider ca ETHEREUM si BITCOIN orice s-ar intampla in viitor cu cryptomonedele, vor ramane in viata intr-o forma sau alta. Ca si evolutie a pretului eu le vad in crestere fara dar si poate. Prognoze nu putem face … E ca si cum ai intreba pe cineva ce prognoza are asupra evolutiei WALL-STREET-ului in urmatorii 2 ani … doar “jisături” se pot spune !!!

Platforme recomandate pentru tranzactionare:

Un investitor adevarat care are habar de ceea ce face iti va raspunde la fel ca si Warren Buffet si anume ca e IMPOSIBIL sa se poata spune UNDE SE VA AJUNGE daaaaaar, ceea ce se poate spune e ca pe termen lung toate cresc. Asa e si la crypto doar ca nu se poate spune CE INSEAMNA termen lung in cazul crypto …

Singurul lucru, REPET, singurul lucru pe care sa il luati in considerare este ca, ATATA TIMP cat trendul e pozitiv (si foarte important, lumea e TEMATOARE, deci exista risc) pe cryptomonede, NU avem de ce sa ne facem griji cand investim fiindca TEORETIC oate ar trebui sa creasca si vor creste. PANA CAND ? asta ramane de vazu si depinde de fiecare cat decide sa ramana in joc!

Referitor la celelalte monede, eu imi pun ceva speranta mare in Ripple (despre care am scris mai multe AICI) fiindca ma linisteste faptul ca bancile au un ineres din ce in ce mai mare pentru aceatsa tehnologie.

Iar in caz ca ma intrebati de ALTCOIN-uri mai mult sau mai putin exotice si aici ma refer la ADA, TRX, DASH, Verge, NEO, EOS, XLM si asa mai departe, tot ce pot sa spun e ca le vad pe viitor ca fiind tehnologii aplicabile punctual pe anumite segmente insa, cu riscul de a fi contrazis de fani infocati al acestor cryptomonede, sincer sunt de parere ca muuuulte dintre ele vor fi sacrificate in favoarea celor 2 mentionate mai sus si anume BITCOIN si ETHEREUM care cu siguranta, intr-o forma sau alta, cum am spus si mai sus, VOR RAMANE IN VIATA!

PS: Toate cele scrise in acest articol sunt simple pareri personale, exprimate pe blogul personal referitoare la acest subiect si NU reprezinta recomandari de investitie. Fiecare trebuie sa isi gestioneze investitiile dupa cum considera si sa isi construiasca un management al banilor/investitiilor in concordanta cu gradul de risc pe care considera ca trebuie sa si-l asume.

Pana una alta spor la BUY & HODL si fir intins va doresc!

Bitcoin – o metoda moderna de a pastra banii in siguranta

Bitcoin-ul este o moneda digitala care beneficiaza de popularitate in randul internautilor – o valuta descentralizata bazata pe o retea de calculatoare independenta. Accesul nu este controlat de banca sau de guvern, ci doar de detinatorul informatiilor de acces ale contului, iar datele personale ale beneficiarului, precum si fondurile pot fi pastrate in sistem confidential.

Siguranta si rapiditatea sunt doar cateva dintre avantajele tranzactiilor efectuate pe baza tehnologiei Blockchain, astfel ca reteaua Bitcoin produce un bloc de tranzitii printr-o legatura criptografica verificata si confirmata de o serie de calculatoare. Tranzactiile cu BTC (bitcoin) sunt ireversibile, precum si tranzactiile cu numerar si nu pot fi modificate.

De ce sa utilizezi BITCOIN?

  • Beneficiezi de un mod de plata sigur, felxibil si rapid;
  • Identitatea ta este protejata;
  • Moneda digitala bitcoin poate fi utilizata oriunde in lume si nu se devalorizeaza.

Ethereum platforma software a viitorului

Ethereum este o retea sigura bazata pe tehnologia Blockchain (un registru public al tuturor tranzactiilor efectuate intr-o retea), care va permite sa construiti si sa lansati aplicatii descentralizate prin intermediul monedei digitale Ether.

Etherul este utilizat, atat cu scopul comercializarii sub forma de schimb valutar ca si restul monedelor digitale tranzactionale, dar este incadrat perfect si in cadrul platformei Ethereum pentru a rula aplicatii rapid, printr-un singur click sau pentru a achitarea unor bunuri/servicii online. Tranzactia este realizata in doar cateva secunde, ceea ce face ca din punct de vedere comercial, Ether sa beneficieze de o crestere considerabila pe piata valutelor virtuale, datorata gradului de interes din ce in ce mai ridicat al investitorilor.

De ce este avantajos sa utilizati Ethereum?
Pentru ca beneficiati de un transfer sigur si rapid fara comision si limita de suma, detineti in permanenta controlul asupra tranzactiilor efectuate, iar datele personale sunt foarte bine securizate si nu sunt vizibile.

Ripple – O procesare mai rapida a platilor

Ripple este considerat a fi un o companie start-up de risc din San Francisco. Ea a elaborat un sistem de plãti asemãnãtor cu cel al Blockchain. Este un protocol de platã care func?ioneazã în mod similar cu unsistem de plãti, o retea de remitente si un schimb valutar. Functioneazã cu criptovalute, cu valute fiat si mãrfuri.

Ripple permite clientilor sã integreze protocolul în propriile sisteme. Banca Nationalã din Abu Dhabi a început recent sã utilizeze tehnologia pentru unele dintre tranzactiile sale, în special pentru tranzactiile transfrontaliere. Permite clientilor sãi sã transfere fonduri în timp real.

Ripple foloseste un blockchain similar cu Bitcoin, cu exceptia faptului cã criptomoneda lui se numeste “Ripple”. Pe scurt – optimist. Reteaua Ripple este mult mai rapidã în procesarea plãtilor si încheie parteneriate multiple cu firme globale:

  1. 60 de institutii din întreaga lume, incluzând firme precum UBS, RBC, UniCredit si Santander.
  2. 40% dintre bãncile japoneze vor fi conectate la Ripple.
  3. RBS si BAML vor utiliza Ripple atât pentru serviciile de platã cu amãnuntul, cât si pentru cele comerciale, în 2018.
  4. Banca Nationalã din Abu Dhabi utilizeazã Ripple pentru tranzactii internationale (dupã cum s-a mentionat mai devreme).

Platforme recomandate pentru tranzactionare:

Rank Site Location +currency Buy
with…
Score
1 etoro London, UK

USD
derivatives

CFD
+ bank transf.
+ card
+ paypal
+ webmoney
9.85
2 coinbase San Fran, USA

USD EUR GBP
buy bitcoin credit card

+ bank transf.
9.80
3 iqoption Limassol, Cyprus

USD EUR
derivatives

CFD
+ bank transf.
+ card
9.75
4 localbitcoins local

all currencies
buy bitcoin with cash

+ paypal
+ bank transf.
9.55
5 cex London, UK

USD EUR GBP RUB
buy bitcoin credit card

+ bank transf.
+ Ethereum
9.50
6 changelly

cryptocurrency exchange
Prague, Czech Rep.

35+ crypto pairs
cryptocurrency
CRYPTO- CURRENCY

+ credit card
8.65
8 binance

cryptocurrency exchange
Shanghai, China

30+ crypto pairs
cryptocurrency
CRYPTO- CURRENCY
8.60
9 hitbtc

cryptocurrency exchange
Copenhagen, Denmark

25+ crypto pairs
cryptocurrency
CRYPTO- CUR

Nu ezitati sa ma contactati in caz ca aveti nevoie de ajutor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.