#bitcoin – De ce CRED în continuare în BITCOIN și că oportunitatea e URIAȘĂ

DA! Acesta este ÎN CONTINUARE răspunsul meu la întrebarea dacă mai sunt la fel de optimist referitor la #bitcoin, #ethereum, #ripple și dacă mai cred în viitorul monedelor virtuale. Poate nu exact în aceeași forma ca cea din zilele noastre fiindcă tehnologia se dezvoltă și cu siguranță rețeaua va fi din ce în ce mai bună și mai sigură.

Știu, a scăzut mult în ultima perioada, e absolut normal … adică, dacă ne gândim ca a crescut în câțiva ani de la sub 1 dolar la aproape 20.000 de dolari în decembrie 2017, ne putem da seama ca ORICE creste mai și scade și fiind vorba de cerere/ofertă și că numărul monedelor de pe piață e unul limitat evident și ce scade mai și crește.Gândiți-vă că de la apariția Bitcoin-ului, s-a spus că va dispărea de sute de ori! Ei bine, Bitcoin NU a murit și a continuat să se dezvolte ÎNSĂ odată cu trecerea timpului, fiecare MINUT de supraviețuire îl face tot mai nemuritor și posibilitatea de a dispărea sau de a fi interzis scade! Așadar, Bitcoin is here to stay!

Când vor crește din nou cryptomonedele ?

Asta nu avem de unde să știm însă pentru mine e important faptul că am încredere că vor crește AȘADAR atâta timp cât NU CRED că vor fi interzise, sunt convins că vom avea parte de o nouă rundă de creșteri în perioada următoare.

Nu uitați că numărul monedelor disponibile pe piață e tot mai limitat, mulți le păstrează (la fel ca mine), mulți au pierdut monedelor lor pe diferite harduri sau stickuri sau etc, mulți proprietari de crtypto au murit așadar monedele respective sunt pierdute dacă moștenitorii lor nu au acces la ele, etc. Așadar, fiind un numar limitat în piață, cryptomonedele devin din ce în ce mai exclusiviste, așadar, mai scumpe din punctul de vedere al valorii.

cryptocoin.proPentru cei ce credeți la fel și doriți să investiți în cryptomonede, vă las mai jos cele mai recomandabile platforme unde puteti face asta:

ATENȚIE: Nu vă recomand să vă investiți toti banii în cryptomonede, de fapt, nu vă recomand să vă invetiți toți banii niciodată doar într-un singur lucru. Diverisificați-vă investițiile pentru a micșora riscul. De asemenea nu vă recomand să tranzacționați activ cryptomonede, decât dacă sunteți suficient de experimentați în tranzacționare.

Vă recomand, în cazul în care credeți in cryptomonede să investiți sume pe care vi le permiteți “să le pierdeți”, astfel veți avea psihicul sănătos și liniștit pentru a avea răbdare cu ele până vor ceește frumos în valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.