Platforma de tranzacționare eToro a achiziționat Firmo, pentru a accelera creșterea activelor financiare tokenizate

eToro a achiziționat Firmo, pentru a accelera creșterea activelor financiare tokenizate. De asemenea, se uită după noi achiziții. Ca parte a achiziției, eToro preia echipa de cercetare și dezvoltare a Firmo. Nu s-au furnizat termenii financiari ai tranzacției.

Platforma Firmo poate fi utilizată pentru a executa contracte financiare pe mai multe blockchainuri, permițând exchange-urilor să utilizeze limbajul de programare propriu pentru a crea criptocurrency derivates sau pentru a construi un serviciu de împrumut de tip peer-to-peer.

Click aici pentru a accesa platforma de tranzactionare!

Crypto entuziaștii văd activele tokenizate decolând în 2019, cu unii antreprenori care încearcă să convertească totul de la active la stocuri în smart contracts stocate pe un card digital.

“Aceasta achizitie este un game changer pentru eToro, deoarece va contribui la cresterea sectorului de active financiare tokenizate”, a declarat Yoni Assia, co-fondator si CEO al eToro. “Ne propunem sa fim jucatori activi in ​​consolidarea blockhain .“

eToro, înființată în 2007, este o platformă de tranzacționare socială care oferă acces la investiții în active, inclusiv crypto, acțiuni, forex, marfuri, metale pretioase, petrol și multe altele. eToro are deja peste 10 milioane de utilizatori în Europa, Asia și Orientul Mijlociu și a ridicat aproximativ 162 milioane de dolari în finanțare. De asemenea compania a lansat câteva servicii pentru investitorii americani în această lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.