Robert Kiyosaki: “Dolarul este pe moarte, cumpărați Bitcoin”

Citeam azi dimineata ca autorul popularei carti ”Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, sustine ca dolarul american este pe moarte. El a recomandat americanilor să folosească banii pe care guvernul ii distribuie si sa ii investească in Bitcoin sau metale prețioase.

„Dolarul este pe moarte. Oamenii au nevoie disperată de bani. E foarte trist. Dacă guvernul vă oferă bani gratuit, luați-i și cheltuiți-i înțelept. Nu economisiți. Cumpărați aur, argint, Bitcoin. Dolarul moare”.

„Banii sunt o idee susținută de încredere, reprezentând contravalorarea muncii depuse, într-un format ce poate fi tranzacționat. Dacă oamenii sunt plătiți să nu muncească, acest lucru distruge încrederea în rolul dolarului și scade valoarea acestuia. Aveți încredere în aur, argint și criptomonede, deoarece acestea au valoare pentru populației”.

Personal sunt de parere ca, din nou, omul bate campii, ca de obicei, si sunt de parere ca dolarul intr-o forma sau alta se va tine bine si ca nu va fi nici pe departe ‘pe moarte’.

Voi ce spuneti ? Cum mai stati cu investitiile in Bitcoin ? Ati mai cumparat, ati mai vandut, ati ramas pe HOLD, ce faceti perioada asta ?

Eu am mai cumparat Bitcoin la 5000 de dolari inca o tura si i-am lasat acolo … acum vad ca e la $7296 insa nu prea ma uit peste pretul bitcoin-ului fiindca mi-am pus take profit la 20.000 no metter what 🙂 Mai ales, repet, mai ales ca am investit in bitcoin inca de cand era 256 dolari bucata! 🙂

Stiu, pentru unii greu de crezut, pentru altii este foarte probabil insa pentru mine Bitcoin-ul este, a fost si va ramane o investitie pe termen lung, asadar cu cat va scadea mai mult cu atat va fi mai valoros si mai tentant la cumparare.

PS: Daca doriti sa investiti in bitcoin va recomand platforma https://bit.ly/3aTJQSf si/sau aceasta https://cutt.ly/tokero


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa consultanta@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.