PornHub.com banat de VISA și Mastercard acceptă exclusiv plăți cu crypto! Oare mai crește Bitcoin? :)

Dupa ce VISA si Mastercard au blocat utilizarea cardurilor pe siteul PornHub.com, celebrul site pentru adulti a luat decizia de a ccepta exclusiv plati crypto.

Nimeni nu cunoaste intreaga masura a influentei PornHub asupra pretului Bitcoin-ului, dar eu zic ca e limpede ca cristalul ca a ajutat mult si ca va ajuta in continuare.

Vedeti aici pretul actualizat pentru un Bitcoin!

Ganditi-va doar ca siteul PornHub.com are aproximativ 43 de MILIARDE de vizitatori/an … mna … din acesti probabil satisfacuti vizitatori, si undeva la o medie de 1-3% rata de conversie potrivit rapoartelor companiei.

Pornhub a început să accepte urmatoarele cyptomonede Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), NEM (XEM), Tether (USDT), Tron (TRX), Verge (XVG), ZCash (ZEC), Waves (WAVES), Verge (XVG), Tron (TRX) și Tether (USDT).

Daca va uitati la cati bani se fac din acesta industrie … si daca va ganditi la faptul ca foarte multi dintre vizitatori probabil nu aveau bitcoin pana acum, ei bine, incepand de acum, probabil vor fi nevoiti sa detina bitcoin pentru a-si plati in continuare abonamentele iar astfel, cererea de cryptomonede va creste. Iar cererea mai mare duce la preturi mai mari pentru aceste cryptomonede.

➡️ Puteți tranzactiona crypto aici: https://bit.ly/cumpara-bitcoin

Puteti cumpara cryptomonede prin platformele urmatoare:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.