Despre românisme, asumarea responsabilității și despre riscurile incertitudinii în investiții.

Observ pe facebook foarte multi detinatori de cryptomoneda Ripple (XRP) care se caca pe ei de frica (la figurat desigur dar si la propriu in cazul unora) cu privire la investitia lor, dupa ce aud stirile de delistare din cauza procesului cu autoritatiile americane si asteapta sfaturi “pă net” sau incearca sa isi delege responsabilitatea proprilor lor investitii pe mana altora doar pentru a avea catre cine sa arate cu degetu in cazul in care, REPET in cazul in care vor pierde ceva.

Vreau sa va puneti fiecare dintre voi intrebarea DE CE ati investit in cryptomoneda Ripple sau in ORICE alta investitie pe care o detineti, de ce le-ati pastrat pana acum si daca sunteti CONFORTABILI 100%, repet, 100% sa le pastrati in continuare, fiindca daca NU sunteti confortabili 100% cu investitiile voastre, VA SFATUIESC cu maxima seriozitate si sinceritate sa NU mai investiti NICIODATA in viata voastra in ceva ce va da emotii ca v-ati putea pierde banii, MAI ALES ca emotiile astea vin cand NU intelegeti si NU stiti in ce investiti.

La bursa sunt investitii pentru toata lumea si pentru orice fel de risc. Puteti alege chiar sa nu investiti deloc ci doar sa va plasati banii in vreun fond de investitii si sa lasati pe aia sa se ocupe de banii vostrii ca sa aveti pe cine da vina daca nu va cresc banii, fiindca stim ca asumarea responsabilitatii la ultimele generatii lipseste cu desavarsire, SAU puteti chiar sa va lasati banii intr-un cont bancar ca sa nu aveti nici randament (aproape zero) si nici risc (aproape zero).

Am spus-o si am sa o repet de cate ori va fi nevoie ! Un om, ca sa aiba sanse sa devina vreodata in aceasta viata INVESTITOR, este nevoie in primu rand sa fie BARBAT, adica nu fatalau, adica sa fie dracu HOTARAT si sa stie exact ce face, de ce face si daca merita sa isi asume riscurile asociate fiecarei investitii pe care o face dupa o documentare cat mai exhaustiva.

Asadar, faceti-va un bine si investiti doar in ce cunoasteti, in ce aveti incredere si nu va pierdeti timpu si banii cu ce nu intelegeti sau nu va place. Nu de alta dar sincer mi-e chiar mila de cei ce isi cauta linistea, siguranta si asumarea pe feisbuci sau in gura altora cand de fapt ei sunt singurii, repet, SINGURII responsabili de investitiile lor.

Puteti investi la bursa prin platformele:
– eToro – https://bit.ly/2TKvVa0
– Trading212 – https://bit.ly/3f4dJRp
– XTB – https://bit.ly/2YOgPlB
– Capital – https://bit.ly/3k2dJUs

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.
– eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk.)
– Coinbase – https://bit.ly/cont-coinbase
– LDVbank – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.