RIOT Blockchain, cel mai mare miner de bitcoin din lume, se listează în eToro! Iată cum poți deveni investitor!

Compania RIOT Blockchain, care e unul dintre cei mai mari mineri de bitcoiin din lume, despre care va spuneam din martie ca e numa bun de investit pentru cei ce sunt interesati de activitatea asta de minterit si care acumuleaza MASIV bitcoin, se gaseste la trazanctionare si in platforma eToro de vreo 2 saptamani.

Compania RIOT Blockchain a achizitionat in ultima vreme zeci de mii de aparate noi de minat, cele mai perfomante eistente pe piata si urmeaza sa instaleze alte cateva zeci de mii de indata ce sunt primite. Asadar chiar si pe termen lung, ei pot stoca din ce in ce mai multa valoare in bitcoin, pe langa achizitiile de companii din domeniul blockchain-ului si al inteligentei artificiale.

Daca credeti ca are inca potential bitcoin-ul sa creasca, pe aceasta companie se pot face bani frumosi in continuare. Daca nu, atunci puteti sa o shortati (adica sa pariati pe scaderea ei si implicit a bitcoin-ului) si la fel se pot castiga bani frumosi daca scade.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.