La cât estimează analiștii eToro că poate ajunge prețul bitcoin-ului până la sfârșitul săptămânii

Simon Peters, analist în domeniul criptoactivelor al platformei de investiții eToro, apreciază că Bitcoin ar putea atinge 50.000 de dolari până la sfarșitul săptămânii.

“Mișcarea Tesla de a investi în bitcoin și anunțul său că va accepta criptomoneda ca metodă de plată pentru propriile produse a schimbat cu adevărat situația. Se vorbește deja că Apple și Google vor copia mișcările Tesla, adăugând bitcoin la propriile lor sisteme de plată.

Consumul digital crește. Ne așteptăm să îi vedem și pe alții urmând exemplul Tesla, plățile în bitcoin având din ce în ce mai mult sens pentru companiile care își desfășoară aproape toate vânzările online.

Puteti investi in Bitcoin prin platformele:

Lăsând la o parte creșterea dramatică a prețului criptomonedei, acest lucru are implicații de anvergură pentru companii. Dacă corporațiile de mărimea Tesla, evaluate la aproape 1 trilion de dolari, cred că bitcoin-ul poate fi utilizat în acest mod și sunt dispuse să-și susțină opiniile acționând în acest fel, atunci alții vor începe, fără îndoială, să ia în considerare bitcoin-ul.

Tesla și-a diversificat propria afacere investind în bitcoin la scară largă. Credem că și alte companii vor căuta, de asemenea, să adauge bitcoin în portofoliu pentru diversificare, dar și ca poliță de asigurare împotriva devalorizării altor monede.

Cumpara actiuni Tesla aici:

Lumea se mută spre online din ce în ce mai mult, iar bitcoin-ul se află în centrul tranzacțiilor online și, cu un astfel de sprijin de la o companie de miliarde de dolari, probabil că prețul va atinge 50.000 de dolari până la sfârșitul săptămânii.”

Tesla a anunțat luni că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, potrivit unui document depus la SEC (Securities and Exhange Commision), anunță CNBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.