Detalii Revolut Plus: abonamentul Revolut care te protejează de neprevăzut

Una dintre cele mai populare aplicații financiare din România, Revolut, oferă, de anul acesta, un nou tip de abonament, Revolut Plus, axat pe avantaje și protecție la cumpărături on-line, cât și pe asigurări speciale în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi anulări de evenimente, concerte, spectacole șamd.

Iată principalele beneficii ale noului abonament Revolut Plus:
  • Asigurare de până la 1000 EUR anual în cazul furtului sau deteriorării produsului respectiv;
  • Politică de rambursare extinsă timp de 90 de zile pentru toate cumpărăturile eligibile, indiferent de politicile de returnare ale comercianților
  • Rambursarea biletelor cumpărate pentru diverse evenimente care sunt anulate, banii fiind returnați direct în contul Revolut
  • Plăți online prin carduri virtuale unice și plăți sigure în magazinele fizice prin servicii de plăți precum Apple Pay sau Google Pay.

Un lucru care mi se pare deosebit de important este că fiecare cont Revolut Plus include și două conturi Junior, prin care copiii pot căpăta primele noțiuni de educație financiară.

Conturile Junior vin cu câte o aplicație și un card care se află sub controlul părinților (sau tutorilor legali), și permit inițierea de task-uri sau definirea de obiective, astfel încât copiii să înțeleagă valoarea banilor și importanța economisirii pas cu pas. În privința asta, aș vrea să observ că, deși aparențele s-au mai schimbat, în esență acestea au fost și primele lecții de responsabilitate financiară pe care mi le-a predat tata, când eram copil, doar că atunci trebuia să mergem efectiv până la CEC ca să scriem cu tocul pe hârtie (toc cu cerneală, adică) ordine de plată pe care să le execute doamna severă de la ghișeu. Mi-au prins bine lecțiile de atunci, și recomand tuturor părinților să facă la fel, cât de devreme se poate – cu instrumente moderne, evident – copiii vor aprecia asta mai târziu.

Serviciul Revolut Plus costă 14,99 lei/lună și poate fi inițializat direct din aplicație.

Revolut este o aplicație financiară globală, lansată în 2015, și care are acum peste 15 milioane de clienți, persoane fizice sau firme, care fac peste 100 de milioane de tranzacții lunar prin intermediul serviciilor sale.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.