Vitalik Buterin a vândut tokenii $SHIB și $AKITA și donează banii către organizații caritabile

Vitalik Buterin a primit o grămadă de jetoane Shiba Inu cand s-a infiintat proiectul iar ulterior unii oameni au avertizat că ar putea să-l tragă în jos dacă va vinde? Ei bine, s-a întâmplat asta! 🙂

Un portofel atașat creatorului Ethereum a scos astăzi peste 2 trilioane de jetoane Shiba Inu de la Uniswap, potrivit datelor furnizate de Etherscan, ajutând la scăderea de 30% din valoare.

Așadar, Vitalik Buterin a vandut toate monedele $SHIB și $AKITA iar apoi donează în jur de 1 miliard de dolari către organizații caritabile, precum:

  • Crypto COVID India
  • Artificial Intelligence @ MIRI
  • Charter Cities Institute
  • Methuselah Foundation

Puteți investi în SHIBA INU, aici: https://bit.ly/38Zy4UK

Tokenu prezintă același câine Shiba Inu ca Dogecoin, care a crescut recent în popularitate.

PS: DA, In caz caz ca vreti sa ma intrebati, am si eu ceva investitii (extrem de mici) in petarde gen SHIBA, care au crescut destul de bine, DAR, sincer, o fac doar de FUN si sa profit de nebuneala din piata.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.