(VIDEO) Momentul în care polițiștii din Malaezia distrug mii de platforme miniere bitcoin cu ajutorul unui compactor

  • Poliția din Malaezia a distrus 1.069 de platforme miniere bitcoin într-o parcare.
  • Minerii de criptomonede ar fi furat curent electric în valoare de 2 milioane de dolari de la furnizorul local.
  • Furtul de electricitate de către minerii de bitcoin a dus la arderea a trei case în oraș.

Autoritățile din Malaezia au confiscat 1.069 de platforme miniere bitcoin și le-au zdrobit ca parte a unei operațiuni comune între forțele de ordine din orașul Miri și utilitatea electrică Sarawak Energy.

Pentru a zdrobi platformele, poliția a folosit un compactor. Momentul a fost publicat de presa locală săptămâna trecută și de atunci, imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Comisarul adjunct de poliție, Hakemal Hawari, a declarat pentru CNBC că raidul a avut loc după ce minerii ar fi sustras energie electrică în valoare de 2 milioane de dolari de pe liniile electrice Sarawak Energy.

Poliția a ales să zdrobească uneltele miniere, mai degrabă decât să le vândă, în conformitate cu o hotărâre judecătorească. Alte țări, cum ar fi China, au luat o cale diferită, licitând platformele confiscate.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.