Comunicat: TOKERO a sindicalizat $1M in #Humans $HEART in 48 de ore

“Suntem încântați să anunțăm că interesul uriaș pentru Humans s-a materializat în atingerea pragului de 1.000.000 de dolari în mai puțin de 48 de ore de la startul înscrierilor pe platforma noastră, exclusiv pentru membrii TOKERO PRO.

Mulți dintre voi ați fost surprinși de repeziciunea cu care s-au întâmplat lucrurile, acesta este și motivul pentru care insistăm mereu să fiți cu ochii pe noi, să ne urmăriți, să aveți conturi active, să știți deja pașii pentru a vă asigura un onboarding rapid. Succesul apare atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea!

Puteti investi in proiectul Humans, aici:
https://cutt.ly/tokero

Susținem HUMANS prin investiția în proiect și susținem comunitatea TOKERO, de aceea am luat decizia de a oferi membrilor PRO majoritatea ticketului nostru inițial, achiziționat în prima etapă de vânzare privată. Pentru HUMANSînseamnă o descentralizare mai mare și pentru comunitate singura posibilitate de achiziționa HUMANS întrun stadiu atât de early. Win-win situation!

83.333.333 HEART, echivalentul a 1.000.000 de usdt este maximul pe care îl putem aloca în această etapă. Lista finală va fi închisă mâine seară la ora 18.00 astfel că vă mai puteți înscrie pentru cazul în care vor fi persoane neeligibile pe lista finală dar și pentru a beneficia pe viitor de alte suprize!

Principiul alocarii este “primul venit, primul servit” cu conditia de statut PRO activ și balantă cu suma aferenta de USDT pachetului ales la momentul închiderii listei. Schimbarea USDT-$HEART se va executa automat luni seara începand cu ora 18:00, în ordinea inscrierii pe listă, indiferent de pachetul ales.

Rezultatul va fi comunicat prin email individual fiecarui înscris pe waiting list, pe parcursul serii de luni 2021-09-27.

Vă mulțumim încă o dată, this is TOKERO spirit! We are HUMANS!”

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.