De ce cred că bitcoin-ul va mai crește și că merită măcar atenția acordată cândva aurului ?

Este foarte simplu, nu știu cât de mult aur este în pământ, dar știu cât de mult bitcoin este și știu și că, dacă ritmul actual continuă, milioane de oameni din întreaga lume își vor deschide conturi pentru monede digitale.

Bitcoin este o moneda digitala folosita pentru trensferuri rapide, sigure si ieftine fara necesitate sa fie intermediate de vreo institutie sau procesor. Bitcoinii sunt stocati si transferati electronic de pe portofele personale. Introdusa in 2009, moneda bitcoin a crescut semnificativ in valoarea multumita cantitatii sale limitate si cresterii in popularitate.

În următorii doi ani din acest moment vom avea câteva sute de milioane de oameni care vor încearca să obțină Bitcoin din cei disponibili.

Unde se poate investi in bitcoin si alte monede:

Pentru tranzactionarea monedelor folosesc de ani de zile eTORO … platforma lor mi se pare cea mai faina, usoara si la indemana tuturor, iar aplicatia de mobil te face sa te indragostesti de ea din prima clipa. De asemenea foarte buna platforma este si Binance.com. O alta platforma pe care o recomand si unde puteti pastra bitcoin este BTCXCHANGE … care e o platforma romaneasca, prezenta pe piata de ani de zile si isi fac treaba foarte bine. De asemenea o platforma foarte buna este si COINBASE unde poti transfera orice moneda in alta sau in USD, EUR, etc.

PS: La toti am facut depozit si am facut cashout fara nici un fel de problema. Ultima data la BTCXCHANGE am facut cashout de 1000 euro si au ajuns banii in 2 zile.

PS2: Eu va recomand sa va faceti cont pe TOATE platformele mentionate in acest articol si sa le folositi fiecare in functie de ce aveti nevoie in acel moment!

Ce o diferențiază de monedele normale?

Bitcoin poate fi folosit pentru a cumpara lucruri electronic. În acest sens, este precum dolarii, euro sau yenii, care sunt de asemenea, tranzacționați digital.


Cu toate acestea, caracteristica cea mai importantă a Bitcoin, și lucrul care o face diferită de banii convenționali, este faptul că e descentralizată. Nici o instituție nu controlează rețeaua Bitcoin. Acest lucru liniștește oamenii, deoarece asta înseamnă că banca nu le poate controla banii.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Bitcoin

Eu unu nu vreau sa fiu ignorant si sa las sa treacă oportunități frumoase pe lângă mine doar pentru ca un behaitor zice ca botcoin-ul o sa crape. Profitam de oportunități pentru ca banii pe care ii câștigăm de pe bitcoin merg, oricum, tot in economie.

Rank Site Location +currency Buy
with…
Score
1 etoro London, UK

USD
derivatives

CFD
+ bank transf.
+ card
+ paypal
+ webmoney
9.85
2 coinbase San Fran, USA

USD EUR GBP
buy bitcoin credit card

+ bank transf.
9.80
3 iqoption Limassol, Cyprus

USD EUR
derivatives

CFD
+ bank transf.
+ card
9.75
4 localbitcoins local

all currencies
buy bitcoin with cash

+ paypal
+ bank transf.
9.55
5 cex London, UK

USD EUR GBP RUB
buy bitcoin credit card

+ bank transf.
+ Ethereum
9.50
6 changelly

cryptocurrency exchange
Prague, Czech Rep.

35+ crypto pairs
cryptocurrency
CRYPTO- CURRENCY

+ credit card
8.65
8 binance

cryptocurrency exchange
Shanghai, China

30+ crypto pairs
cryptocurrency
CRYPTO- CURRENCY
8.60
9 hitbtc

cryptocurrency exchange
Copenhagen, Denmark

25+ crypto pairs
cryptocurrency
CRYPTO- CURRENCY
8.30

Nu ezitati sa ma contactati in caz ca aveti nevoie de ajutor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.