vTrader – Platforma Românească pentru schimb de criptomonede creată la standarde internaționale

Principalul nostru obiectiv este de a face ca interacțiunea dintre utilizator și platformă să fie cât mai ușoară posibil, astfel încât oricine să poată schimba criptomonede și să nu fie nevoie ca utilizatorii să aibă nevoie de cunoștințe avansate despre rețelele blockchain.

Un alt lucru care ne diferențiază de alte platforme de schimb de criptomonede este echipa noastră.

Toți cei trei co-fondatori sunt dezvoltatori cu experiență, motiv pentru care vTrader este o platformă foarte robustă, cu un nivel ridicat de securitate și integrată atent cu rețelele de blockchain ale criptomonedelor pe care le tranzacționăm.

În al treilea rând, spre deosebire de alte platforme de schimb de criptomonede, abordăm problema de lichiditate. Aceasta este o problemă obișnuită pe platformele de schimb, dar una serioasă, deoarece poate duce la eșecul platformei.

Dacă platforma nu are o masă critică de utilizatori, atunci când cineva plasează o comandă pentru a cumpăra / vinde la prețul pieței (sau chiar mai jos) și nimeni nu răspunde, utilizatorii pierd interesul pentru platformă. Evităm acest lucru asigurând lichiditatea perechilor de schimb printr-un sistem care completează automat comenzile apropiate de prețul pieței, cu ordine plasate de utilizatorii unei platforme de schimb considerabil mai mari: Bittrex.

Nu în ultimul rând, ne concentrăm și pe furnizarea unui suport excelent pentru clienți. Ne străduim să fim disponibili 24/7 pentru utilizatorii noștri și să răspundem la orice întrebări legate de platformă, proces sau echipă pe care le-ar putea avea.

Concentrat pe securitate – vTrader utilizează „Cold Wallets” pentru a proteja fondurile utilizatorilor în cazul atacurilor cibernetice Când te joci cu banii oamenilor, dorești să te asiguri că sunt respectate cele mai înalte standarde de securitate. Și acestea nu sunt doar cuvinte goale; să dăm un exemplu concret.

Să presupunem că un atacator șterge baza de date cu tranzacții. Ce se va întâmpla în continuare este că tranzacțiile vor fi reconstruite din rețeaua blockchain. Atacatorul nu va avea acces la fonduri deoarece păstrăm toți banii pe „Cold Wallets” și Bittrex, iar utilizatorii noștri vor avea conturile intacte în câteva ore.

vTrader are mai multe „layere” de securitate care asigură siguranța clienților:

  • folosim serviciile Cloudflare și Google reCaptcha pentru protecția împotriva atacurilor DDoS și Spam
  • păstrăm datele despre clienți într-o bază de date cu acces extern limitat pentru a preveni furtul
  • efectuăm backup-uri automate la intervale regulate pentru a preveni pierderea datelor
  • fondurile și criptomonedele sunt stocate în „Cold Wallets”, iar cheile lor private nu sunt stocate pe server; chiar dacă un hacker obține acces la baza de date, nu va putea accesa cheile private cu care ar putea manipula fondurile utilizatorilor

Criptomonede cu care poți tranzacționa pe vTrader

Pentru moment, utilizatorii noștri pot face tranzacții cu Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero și Dash. Motivul pentru care le-am ales este că acestea sunt toate în top 10 ca volum de tranzacționare.

Mai mult, au fost auditate de multe companii de încredere în comunitatea cripto, astfel că sunt foarte sigure. Procesul de cunoaștere a clientelei este asigurat de verificări rapide, ordonate pe nivele

Există trei tipuri de tranzacții pe vTrader: depozite, retrageri și comenzi (schimbarea unei criptomonede cu alta). Procesul nostru de verificare (cunoaștere a clientelei) are de asemenea trei niveluri. Când vă înscrieți pe platforma dvs., sunteți implicit la nivelul 0.

Pentru a face depuneri de criptomonede sau EUR, vă vom solicita adresa și data nașterii (nivelul 1). Pentru a face retrageri în EUR sau retrageri în criptomonede, vă vom cere să ne trimiteți o fotografie cu pașaportul / buletinul dvs.

Această verificare pe etape durează în general doar câteva minute până la finalizare.

Planuri de viitor

Prețuim feedback-ul clienților noștri, astfel încât prioritățile și dezvoltarea noastră de funcționalități vor depinde de opinia și dorințele lor. Prin urmare, nu avem un timeline de dezvoltare a platformei bătut în cuie. Cu toate acestea, există trei direcții strategice pe care vrem să ne concentrăm în acest an:

1. Componenta socială

Cea mai mare dorință a noastră este să aducem criptomonedele la mase. Prin urmare, am investit foarte mult timp pentru a optimiza experiența utilizatorului, astfel încât platforma noastră să fie ușor de folosit de oricine.

Prima caracteristică socială pe care am implementat-o ​​au fost voucherele. Orice utilizator poate emite vouchere pentru persoanele pe care doresc să le invite pe vTrader. Atunci când își creează contul, soldul este creditat automat cu suma voucherului.

Apoi, dorim să lansăm propriile aplicații iOS și Android. Scopul principal al acestor aplicații va fi să execute tranzacții GRATUITE de criptomonede între utilizatori.

2. Instrumente de tranzacționare

vTrader este o platformă de schimb de criptomonede, nu una de trading. Cu toate acestea, dorim să ajutăm utilizatorii noștri oferind un set minim de instrumente de tranzacționare ușor de utilizat.

Primul instrument pe care vrem să îl implementăm este Stop Loss (SL), un instrument care va ajuta utilizatorii să-și limiteze pierderile. Să presupunem că ați cumpărat Bitcoin în valoare de 3500 de
dolari și nu doriți să pierdeți 500 $. Dacă instalați SL la 3000 USD, cererea dvs. va fi executată automat atunci când piața va scădea.

Stop Loss are, de asemenea, o contrapartidă, Take Profit (TP). Utilizând această caracteristică, utilizatorii vor putea să stabilească cât vor să câștige și vânzarea se va produce automat după ce piața va ajunge la acea valoare.

3. Adăugarea de noi criptomonede

În acest moment, nu excludem posibilitatea de a implementa noi criptomonede în viitor. Cu toate acestea, vom sprijini doar proiectele care merită cu adevărat încrederea noastră.

O monedă nativă este, de asemenea, o posibilitate în viitor, dar în prezent ne concentrăm pe infrastructură, securitate și aplicații mobile.

Alăturați-vă la Vtrader

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.