Bitcoin a atins un nivel record de peste 19.800 de dolari, adică maximul din 2017

Acum cateva zile a fost o mica corectie la Bitcoin si multi v-ati dat cu capu de pereti ca IAR moare bitcoinu 😂 si va spusesem ca am mai auzit duma asta de aprozar de peste 50 de ori in ultimii 5 ani si sa stati linistiti ca bitcoin is here to stay!

Ei bine azi, bitcoin a ajuns din nou la 19.000 dolari, spre bucuria celor ceau acumulat pe corectii, si tocmai. depasit pragul de 19800 dolari adica maximul din 2017 !!!

Sunt de parere ca, avand in vedere ca nu e nici la 5% euforia care a fost in 2017 (cand toata lumea vorbea despre el), daca continua trendul de crestere putem ajunge si la peste 50.000 dolari pana la final de 2021.

Nu va zic zic sa investiti ci sa stati degeaba si sa va uitati la ce fac altii 🙂

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.