Bitcoin = 23.000 dolari! Cât s-a câștigat și cât se mai poate câștiga? Mai este o oportunitate bună investiția în crypto ?

Îmi aduc aminte dupa maximul la bitcoin de 19.800 din 2017, cum îmi săreau în cap unii că cei ce m-au ascultat să investească în bitcoin nu își vor mai recupera banii … Acum la 23.000 toți sunt pe silent și așteaptă o nouă scădere ca să reînvie și să zică “V-am spus eu!” 🙂

In tot acest timp, eu v-am recomandat să vă documentați ca să înțelegeți ce este și cu ce se mănâncă bitcoin-ul iar cei ce m-au ascultat au avut doar de câștigat ! Unii foarte mult … cu multe zerouri după 1 🙂

Daca ati fi investit 1000 de dolari in urma cu 10 ani in:

  • Google: ati fi castigat 6.000 de dolari
  • Facebook: ati fi castigat 9.000 de dolari
  • Amazon: ati fi castigat 22.000 de dolari
  • Netflix: ati fi castigat 34.000 de dolari
  • Tesla: ati fi castigat 159.000 de dolari
  • Bitcoin: ati fi castigat 237.000.000 de dolari

La ce pret cred ca va ajunge Bitcoin-ul:

Bitcoin a depăşit azi nivelul de 23.000 de dolari, peste maximul din 2017, întrucât entuziaștii cripto au subliniat creșterea cererii din partea investitorilor instituționali pentru moneda digitală.

Sa fac o prognoza la cat cred ca va ajunge bitcoin-ul ar fi o prostie fiindca nu avem de unde stii. Personal il vad si peste 100.000 de dolari pe termen lung dar asta nu inseamna ca putem fi siguri de asta! Sunt optimist, merg pe termen lung, pretul actual nu consider ca este nici pe departe supraevaluat fata de ce potential are asadar nu ramane decat sa ne inarmam cu rabdare si sa investim daca consideram ca ne premitem sa facem asta pe termen lung.

➡️ Puteți investi în crypto aici: https://bit.ly/cumpara-bitcoin
➡️ Puteți investi în actiuni aici: https://bit.ly/2TKvVa0 sau aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/3k2dJUs.

Puteti tranzactiona cryptomonede si prin platformele urmatoare:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.