Riot BlockChain achiziționează incă 15.000 de aparate de minat crypto de la Bitmain

Riot Blockchain (RIOT), companie minieră bitcoin cotată în Nasdaq, a anunțat achiziționarea a 15.000 de mașini miniere ASIC suplimentare de la Bitmain, împingând numărul total de mașini comandate de compania minieră la peste 31.000 în 2020.

  • Cu noile sale mașini, minerul din Castle Rock, Colorado, se așteaptă la o capacitate extinsă de 3,8 exahashes pe secundă (EH / s) în 2021, o creștere de 65% față de capacitatea sa actuală de 2,3 EH / s.
  • În special, achiziția Riot este o precomandă, deoarece consumabilele Bitmain sunt epuizate până la trimestrul III 2021. Cu toate acestea, la lansare, Riot se așteaptă ca livrarea și implementarea noilor mașini să înceapă în mai și să continue până în octombrie anul viitor.
  • Acțiunile Riot au încheiat marți tranzacționarea cu peste 14,50 USD, cu un câștig zilnic de peste 22%.
  • În decembrie, acțiunile Riot au câștigat peste 78%.
  • Bitcoin a câștigat 20% în aceeași perioadă.

Inca din vara v-am recomandat celor ce nu doriti sa investiti in BITCOIN dar va intereseaza sa investiti in Blockchain si in companii listate la bursa ce au legatura cu acest sector, sa va uitati peste RIOT Blockchain (RIOT).

Dupa cum vedeti din vara pana acum ati fi putut face un profit de peste 500% investind in aceasta companie sau vreo 1700% daca ati fi investit inca de la inceputul anului.

RIOT Blockchain Inc. se ocupa cu mineritul bitcoin si isi propune sa fie unul dintre cei mai mari si cei mai ieftini producatori de bitcoin din America si de ce nu, chiar si din intreaga lume! practic daca va intereseaza un business de minetirt de bitcoin, cea mai buna varianta e sa o faceti devenind actionar in aceasta companie!

De asemenea, din profitul realizat din mineritul de bitcoin, compania face investitii in start-up-uri de Blockchain si inteligenta artificiala (AI).

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.