Ești de părere că prețul Bitcoin-ului se va prăbuși? Iată cum poți investi pentru a câștiga dacă ești atât de convins că se va întâmpla asta!

Au reînviat haterii care sunt de părere că bitcon-ul moare! 😂

Mna beleaua 😂 Dupa o luuuungă perioadă creșteri la bitcoin, astăzi a fost o scadere de vreo 14% (acum e doar 9%) și toată lumea e panicată că moare bitcoin-u 😂 (așa cum a mai “murit de vreo 20 de ori” și tot a înviat de-al dracu și de ambițios).

Oameni buni, trăim in anul 2021 deja! Tehnologia actuală va permite să câștigați bani și dacă voi credeți că bitcoinul moare/scade AȘADAR puteți “PARIA” că preșul bitcoin-ului va scădea și veți câștiga bani și dacă scade !!!

Dacă te gândești că prețul va scădea, poți deschide prin platforma https://bit.ly/2QGr5Zp o poziție o poziție de vânzare (SELL) și faci profit pe scăderea prețului, sau poți să cumperi (BUY) pentru a câștiga când crește.

Așadar, puteti TRANZACȚIONA Bitcoin sau orice altă cryptomoneda sau acțiune la bursă, fie pe creștere fie pe scădere prin platforma aceasta: https://bit.ly/2QGr5Zp

ATENȚIE! Tranzaționarea pe short, mai ales dacă o faceți cu levier, implică riscuri, așadar trebuie să luați în considerare și acest aspect!

De asemenea puteti investi in crypto prin platformele:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.