Bitcoin-ul continuă să scadă: După un minus de 10% în 48 de ore, piaţa criptomonedelor a pierdut circa 100 de miliarde din valoarea totală

Bitcoin a scăzut pentru a doua zi la rând, ducând pierderile înregistrate de piaţa criptomonedelor la peste 10% în circa 48 de ore, scrie CNBC.

Astfel, preţul unui bitcoin a scăzut joi cu 10% şi a ajuns la 29.700 dolari, cel mai slab rezultat din ultimele zece zile. La începutul lunii, criptomoneda a atins un nou maxim istoric – 41.940 de dolari –, însă a început aproape imediat să raporteze pierderi.

„Corecţiile reprezintă o parte naturală a oricărei pieţe şi sunt cât se poate de normale în ecosistemul bitcoin”, spune Michael Sonnenshein, CEO al Grayscale Investments, cea mai mare companie de cripto-administrate din lume.

Puteti investi la bursa prin platformele:
– eToro – https://bit.ly/2TKvVa0 (Your capital is at risk.)
– Trading212 – https://bit.ly/3f4dJRp
– XTB – https://bit.ly/2YOgPlB
– Capital – https://bit.ly/3k2dJUs (Your capital is at risk.)

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.
– eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk.)
– Coinbase – https://bit.ly/cont-coinbase
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– LDVbank – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă după valoarea de piaţă, a suferit un declin de 10% în ultimele două zile. Marţi, moneda atinsese un nou record de 1.439 de dolari.

Pe deasupra, valoarea pieţei de monede virtuale a scăzut cu 100 de miliarde de dolari în ultimele 48 de ore, de la 1,06 trilioane de dolari la 945 de miliarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.