După succesul Elrond, a venit rândul la Swingby să explodeze. Puneți-vă centurile! :)

Dupa Elrond a venit randul cryptomonedey Swingby sa creasca precum Fat Frumos si abia si-a dat drumu, este abia la 0.56 dolari insa dupa parerea mea “to the moon” in cazul lui poate inseamna chiar si peste 5 dolari (si sunt foooarte conservator cu previziunea).

Evident, nimic nu-i sigur dar cand vine vorba de o tehnologie si un proiect bun, pe termen lung sunt de parere ca vom fi foarte multumiti, Mai ales cei ce nu stau prea mult pe ganduri, iar daca ne uitam la pretul la care a ajuns Elrond-ul … cam nu e timp de pierdut pentru cei ce INTELEG proiectul si tehnologia din spate.

Cei ce doriti sa investiti in Swingby puteti sa o faceti prin platforma https://cutt.ly/tokero

Nu uitati sa va bagati in Waitinglist fiindca zilnic sau la fiecare 2 zile aproba cate o noua grupa de doritori ce vor sa fie aprobati pentru a investi, pana in momentul cand se va lasa totul la liber !

PS: Unul dintre investitorii in acest proiect este si fondul StakeBorg care a investit inca de la inceput la fel cum a facut si in Elrond. Numa zic, asa, in caz ca aveti nevoie de ceva confirmare 🙂

Astazi deocamdata Swingby are 35% crestere, ieri a mai crescut vreo 5% iar zilele trecute a cam stat usor potolit insa, REPET, proiectul e abia la inceput iar odata cu cresterea notorietatii lui si intrarea proiectului in cat mai multe exchange-uri precum Binance, cu siguranta cresterea poate fi exploziva!

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Swingby este un protocol cross-chain swap protocol descentralizat pentru mutarea activelor in blockchains. Construiește punți de încredere între BTC, Ethereum, ELROND, Binance Chain și alte blockchains securizate de o rețea de grupuri de noduri care facilitează swap-uri inter-blockchain rapide bazate pe tehnologia Threshold Signature Cryptography (TSS) și Multi-Party Computing (MPC).

PS: Acest articol este unul informativ si i care va prezint in ce investesc eu personal si cu banii mei ! Stiu, uneori nu tot ce zboara se mananca, asadar, va recomand sa investiti doar in ceea ce credeti,. in urma documentarii si sa asumati responsabilitatea investitiilor voastre. Nu sunt analist financiar, nu sunt expertu lui peste prajit, sunt INVESTITOR iar acest blog este un jurnal al investitilor mele.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.