Moneda digitală EGLD a scăzut cu peste 20% în ultimele 24 de ore. Valoarea de piaţă a proiectului lansat de sibienii de la Elrond scade spre 2 miliarde de dolari

Moneda digitală EGLD, lansată pe blockchainul sibienilor de la Elrond Network, înregistrează o scădere de aproape 22% în ultimele 24 de ore, conform datelor colectate de ZF luni, ora 11.50 (ora României).

EGLD a început să scadă încă de duminică, iar luni preţul unei monede digitale era de 126 de dolari, la o capitalizare de puţin peste 2,2 miliarde de dolari, potrivit informaţiilor agregate de platforma CoinMarketCap – care realizează o medie pe mai multe exchange-uri.

În data de 8 februarie, valoare de piaţă a proiectului EGLD a spart pragul de 3 miliarde de dolari, însă nu a rezistat foarte mult peste acesta.

Cu toate acestea, creşterea EGLD rămâne una impresionantă, în contextul în care la începutul anului valoarea de piaţă era la circa 600 de milioane de dolari, iar la finalul lunii ianuarie Elrond tatona deja statutul de „unicorn”.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.