Pregătiți de listarea Coinbase la bursă de mâine (14 aprilie) ? :) Iată cum puteți investi!

Coinbase este pregătit să își facă debutul public pe Nasdaq mâine, cu 115 milioane de acțiuni, iar cea mai importantă noutate pare să fie în jurul valorii sale de piață. Acțiunile pre-IPO ale Coinbase sunt în prezent listate la bursa FTX și tranzacționate în prezent la 594 USD pe acțiune. Prețul curent proiectează o evaluare de 150 miliarde USD pentru schimb

Multe estimări înainte de piață au sugerat o evaluare de peste 100 de miliarde de dolari și acest număr a crescut doar după raportul financiar al primului trimestru al companiei , evidențiind peste 800 de milioane de dolari în venituri și 56 de milioane de clienți înregistrați.

vedere de tranzacționare

Coinbase și-a anunțat pentru prima dată planurile de a deveni public până la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut și s-a confruntat cu un sughiț minor după depunerea S-1, deoarece CFTC a fost amendată cu 6,5 milioane de dolari. Schimbul a amânat mai devreme planurile listării directe în martie până în aprilie, dar a fost aprobat la începutul acestei luni de către SEC. Acțiunile Coinbase ar fi listate sub simbolul ticker $ COIN.

Profiturile Coinbase din primul trimestru al anului 2021 au umbrit profitul întregului 2020, ceea ce este de înțeles având în vedere hype-ul brusc din jurul ecosistemului cripto din ultimele 3-4 luni. În 2021 s-a înregistrat o adoptare agresivă a Bitcoin și a criptomonedelor care includ investitori cu amănuntul, comercianții de pe Wall Street, Hedge Funds și giganți financiari.

Puteti investi in Coinbase prin platformele:

Evaluarea companiilor criptografice crește în trezirea creșterii cererii

Primul trimestru al anului 2021 nu se referea doar la giganții de pe Wall Street, cum ar fi Goldman Sachs , Morgan Stanley , JP Morgan , Blackrock și mulți alții care se grăbeau să adauge expunerea Bitcoin, cererea în creștere a văzut, de asemenea, multe startup-uri cripto și evaluarea companiilor a crescut și mai mult decât dublu într-o lună. În afară de Coinbase, Bakkt, Kraken și alte câteva companii de cripto-minerit au decis, de asemenea, să devină publice anul acesta.

Fostul director financiar al Bursei de Valori din New York (NYSE) numit Coinbase listând o adevărată inovație financiară. Pe de altă parte, autoritățile de reglementare din întreaga lume și din Statele Unite par să realizeze în special potențialul activelor digitale și lucrează la reglementări criptografice mai bune pe măsură ce Crypto se transformă într-o piață de 2 trilioane de dolari.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.