Internet Computer (ICP) – O rețea blockchain care evoluează internetul

In acest articol vreau sa va prezint un nou proiect crypto in care, incepand de azi voi investi constant in el fiindca am incredere ca va evolue pozitiv in perioda urmatoare.

Este vorba despre Internet Computer (ICP), o rețea blockchain care evoluează internetul, iar mai jos am sa va las cateva detalii despre acest proiect.

Puteti investi in Internet Computer (ICP) aici:
https://bit.ly/38Zy4UK

PS: Acest articol NU este un pont/sfat de investitie, ci doar va prezint in ce investesc eu. Fiecare dintre voi va trebui sa va faceti propria documentare si sa investiti in ceea ce credeti ca vi se potriveste.

  • Internet Computer este un protocol layer-1 dezvoltat de Fundația DFINITY și își propune să devină „o rețea blockchain care evoluează internetul”. Acest „computer internet” intenționează să „extindă funcționalitatea internetului public, astfel încât să poată găzdui software backend” pe o rețea distribuită compatibilă cu contractul inteligent.
  • Pentru a realiza această viziune, ICP se străduiește să inoveze în ceea ce privește dimensiunile timpilor de blocare, timpul de confirmare și scalabilitatea puterii de calcul și stocare.
  • Principala inovație din spatele computerului Internet este Chain Key Technology , care cuprinde mai multe tehnologii noi, inclusiv mecanismul de consens, Generarea de chei distribuite non-interactive (NI-DKG) , Sistemul nervos de rețea (NNS), Identitatea Internetului și multe altele.
  • ICP este simbolul de utilitate nativ al computerului Internet și este utilizat în următoarele funcții:
    • Guvernanță: deținătorii de jetoane ICP pot miza ICP în sistemul (NNS) pentru a crea „neuroni” pentru a vota asupra propunerilor de guvernanță și pentru a câștiga recompense de vot.
    • Tranzacții în rețea: jetoanele ICP pot fi dizolvate și convertite în cicluri , care sunt utilizate pentru a rula site-uri web și aplicații în rețea prin canistre .
  • Protocolul constă din următoarele componente majore care funcționează împreună:
    • Sistem nervos de rețea (NNS): NNS este blockchain-ul de bază, care controlează rețeaua și alocă puterea de calcul furnizată de diferiți noduri.
    • Noduri: Fiecare nod este o subrețea cu – în ordine funcțională – un strat (i) P2P, (iii) strat consens, (iii) strat de rutare a mesajelor și (iv) mediu de execuție.
    • Consens: Un consens mai mare între noduri este, în general, un mecanism de consens agnostic , dar întotdeauna împărțit în patru straturi: un strat notarial, un strat blockchain, un strat de baliză aleatoriu și un strat de identitate.
    • Neuroni: Neuronii permit utilizatorilor să-și pună jetoanele de utilitate ICP pentru puterea de vot asupra propunerilor de guvernanță. Utilizatorii câștigă recompense pentru votul la propuneri. De asemenea, își pot desface ICP-ul și le pot transforma în cicluri de calcul al puterii.
    • Cicluri: Ciclurile sunt resursa de calcul, adică „gazul”, necesară pentru a executa acțiuni în rețea.
    • Canistre: fiecare canistră constă din cod și memorie WASM. Spre deosebire de alte lanțuri precum Ethereum, ciclurile sunt pre-finanțate în fiecare contract inteligent sau canistră.
    • Mokoto: Un nou compilator WebAssembly care este dezvoltat de Fundația DFINITY.

La 10 mai 2021, aprovizionarea totală a ICP este de 469,213,710, iar alimentarea curentă în circulație este de 125,067,597 (~ 26,65%) .

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.