LDV Crypto Exchange devine TOKERO și anunță 3 noi investitori in companie! Care sunt surprizele anunțate azi!

LDV Crypto Exchange anunta o runda importanta de investitie in start-up-ul lor. Investitorii sunt Razvan Munteanu (investitor cunoscut in crypto), Cristian Onetiu (antreprenor si mentor de antreprenori), Avi Cicirean (BrandMinds) intra in echipa.

DA, urmeaza noi listari de cryptomonede cu potential, proiecte serioase in care utilizatorii platformei vor putea investi prin platforma lor. Tether (USDT) va fi prima moneda de tip stablecoin pe care o vor lista, ceea ce e un lucru foarte bun fiindca in perioade foarte volatile, multi investitori in cryptomonede vor sa isi pastreze banii in acest stable coin. Prin platforma momentan se pot tranzactiona monede precum Bitcoin, Ethereum, eGOLD si Swingby insa pe viitor, au in plan adaugarea de noi proiecte interesante.

De asemenea, tot azi au anuntat si un rebranding si anume faptul ca LDV Bank devine Tokero ! Un brand puternic cu care au planuri mari de crestere la nivel international.

Viitorul platformei LDV Bank arata foarte bine! (y) Sunt mandru utilizator al platformei lor si am incredere ca sunt seriosi si vor pregati foarte multe surprize in viitorul apropiat.

Ce este LDV Bank Crypto Exchange și cum funcționează?

Ce este LDV Bank Crypto Exchange? LDV Bank Crypto Exchange este un exchange online romanesc, prin intermediul caruia poti sa cumperi si sa schimbi criptomonede.  Initiativa LDV Crypto Exchange a luat nastere ca urmare a interesului crescut pentru criptomonede. Pentru ca banii fiat si monedele digitale exista laolalta intr-o continua dinamica, misiunea LDV Crypto Exchange este sa conecteze lumea banilor clasici, cu cea a criptomonedelor.  Rolul companiei este, pe de o parte, acela de a optimiza procesul de schimb cu monede virtuale, si, pe de alta parte, de a educa publicul prin continutul pe care il ofera. De altfel, compania isi propune sa faciliteze accesul la piata criptomonezelor chiar si pentru cei care sunt noi in acest domeniu si nu sunt la fel de familiarizati cu procesul.

Desi compania este tanara, obiectivul sau in primii 5 ani de la infiintare este sa devina o companie care functioneaza 100% ca banca hibrid, prin care utilizatorii pot sa tranzactioneze cripto si fiat.

LDV Bank functioneaza in mod asemanator cu o casa de schimb valutar. Platforma ofera lichiditate non stop, iar orice ordin de schimb plasat este onorat 100%, conform informatiilor oferite de companie. Acest lucru este posibil datorita conventiilor semnate cu mai multi market-makers internationali. Practic, prin intermediul LDC Bank Crypto Exchange poti sa depui fiat sau criptomonede, sa le schimbi intre ele (online, sau chiar schimb cu cash prin Crypto Spots – dupa cum vei vedea) si sa le depozitezi in portofelele online puse la dispozitie.

Schimburile sunt realizate in mai putin de un minut, iar depunerile si retragerile de fiat sunt, de asemenea, foarte rapide. LDV Bank beneficiaza de o interfata usor de utilizat (un avantaj pentru userii noi in domeniul cripto), ceea ce asigura o desfasurare simpla si rapida a proceselor specifice de exchange, depunere si retragere.

Operatiunile se desfasoara online, printr-un sistem de 5 pasi care cuprinde urmatoarele etape:

  • Inregistrare
  • Verificarea identitatii
  • Depunerea fondurilor
  • Schimb (exchange)
  • Retragerea fondurilor

Ce imi ofera platforma LDC Bank Crypto Exchange?

LDC Bank Crypto Exchange iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de instrumente si servicii:

  • Balante online pentru fiat si cripto
  • Depozite de fiat si cripto
  • Retrageri de fiat si cripto catre portofelele digitale sau conturile bancare
  • Schimburi de criptomonede
  • Extrase de cont si istoricul tranzactiilor
  • Instrumente personalizate
  • Portofel digital in care poti sa iti pastrezi fondurile

Este LDV Crypto Exchange o platforma de incredere?

LDV aplica urmatoarele masuri de securitate, fara a se limita insa la acestea:

  • Directoare si baze de date protejate prin parole;
  • Autentificare prin 2 factori;
  • Hosting bazat pe cloud enterprise-grade;
  • Tehnologia SSL, un protocol de criptare care securizeaza informatiile despre datele financiare pe care le transferi;
  • Scanare PCI, un instrument specific de scanare a vulnerabilitatilor

Cum imi fac cont?

Acceseaza pagina LDV Bank, apoi sectiunea ”Inregistrare” de pe pagina de pornire. Odata creat contul poti incepe tranzactiile cu cripto si fiat, dar nu inainte de parcurgerea unei etape obligatorii. Este vorba despre procedura KYC (Know Your Customer). Procesul de verificare a contului se desfasoara rapid, iar platforma garanteaza validarea KYC a conturilor noi in maximum doua ore, in intervalul orar 09:00-21:00. Iti vor fi solicitate urmatoarele informatii pentru finalizarea procesului de verificare a contului:

  • Date persoale (nume, prenume, adresa, numar de telefon)
  • Dovada identitatii, prin incarcarea unui document de identitate valid
  • Extras de cont, pentru aprobarea depunerilor si retragerilor
  • Autentificarea prin 2 factori, optionala, dar extrem de recomandata, ca masura suplimentara de securitate

Echipa LDV Bank ofera un serviciu de customer support atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii existenti. Platforma nu foloseste sisteme de chat automate, iar interactiunile cu clientii sunt gestionate prin serviciul de e-mail sau formularul de contact din platforma.

Cum cumpar cripto?

LDV Bank iti permite sa vinzi si sa cumperi BTCETHeGLD cu EUR și RON la un pret bun si un timp de transfer rapid. Operatiunile de schimb se pot face direct din contul de client. Selectezi tipul de schimb dorit (vanzare, cumparare) si monedele.

Unde stochez cripto?

LDV Bank iti permite sa faci un depozit de cripto sau fiat in siguranta, in portofelele cloud pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Compania se lauda cu una dintre cele mai avansate tehnologii de ”money balance keeping” de pe piata, cu un sistem de securitate anti-frauda care protejeaza fondurile si informatiile despre datele financiare ale clientilor.

Poti alege, asadar, sa pastrezi fondurile in portofelele online pe care LDC Bank ti le pune la dispozitie, sau poti sa retragi criptomonedele intr-un portofel digital. Un portofel digital sau e-wallet este un program software in care poti sa stochezi cripto. Acesta nu reprezinta un portofel fizic, ci mai degraba un “cont”, cu numar secret pentru fiecare individ detinator. Portofelul digital iti va stoca investitia ta sub forma de cripo in siguranta, iar tu vei avea acces facil de oriunde si oricand. Sunt mai multe tipuri de portofele digitale, dar ele se impart in doua categorii principale:

Taxe si comisioane

LDV Bank Crypto Exchnge nu adauga extra comision, fata de pretul afisat la momentul schimbului. Datorita parteneriatelor incheiate la nivel international, LDV Bank promite cel mai bun pret de pe piata romaneasca in 90-95% din cazuri. Iti recomandam sa intri pe pagina LDV Bank ca sa verifici pretul actualizat al pietei.

Taxe pentru depuneri

LDV Bank aplica urmatoarele taxe pentru depunerea fondurilor in cont.

Taxe pentru retrageri

In ceea ce priveste retragerile de cripto sau fiat, LDV Bank practica taxe dupa cum reies din tabelul de mai jos. Retragerile trebuie confirmate pe e-mail de catre utilizator inainte sa fie procesate.

Mentionam ca aceasta lista este actualizata periodic de LDC Bank si poate suferi modificari. Pentru a fi la curent cu orice schimbare, iti recomandam sa verifici regulat pagina dedicata.

Crypto Spots, locul in care poti sa cumperi si sa vinzi instant Bitcoin si Ethereum

In 2019, LDV Exchange a inaugurat prima casa de schimb valutar care cumpara si vinde Bitcoin in regim automatizatCrypto Spots este o alternativa sigura la grupurile de schimb traditionale, cum ar fi localbitcoins. Cei care doresc sa cumpere sau sa vanda Bitcoin ori Ethereum se pot deplasa la ghiseu (crypto spot), unde vor face operatiunile in siguranta.  Tranzactiile sunt procesate de un operator uman, iar clientii nu au nevoie de un cont in prealabil, ci doar de bani cash/cripto.  In prezent compania are deschise locatii in reteaua Crypto Spots, doar in Bucuresti si Craiova, care functioneaza in regim 24/7.

ATENTIE! Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre companiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.