eToro adaugă patru noi criptoactive pe platformă

eToro, platforma globală de investiții, anunță că a adăugat patru noi criptoactive. Aave, Compound, Yearn.Finance și Decentraland sunt acum disponibile pe platformă, crescând numărul total al criptoactivelor pe eToro la 23*.

Moneda Aave (AAVE), cea mai importantă dintre cele patru, cu o capitalizare de piață de 5,3 miliarde de dolari, acceptă protocolul Aave, renumit pentru „împrumuturi flash”. Acestea sunt împrumuturi obținute și rambursate în succesiune rapidă, fără a fi nevoie de garanții.

AAVE, token-ul de guvernanță al protocolului Aave, permite deținătorilor să modifice viitorul proiectului făcând și votând propuneri.

Compound (COMP) este un „protocol algoritmic, autonom de dobânzi”. COMP, token-ul de guvernanță al compusului, permite deținătorilor să propună și să voteze actualizările protocolului. Capitalizarea de piață este în prezent la 4 miliarde de dolari.

Celelalte două criptoactive adăugate, Yearn.Finance (YFI) și Decentraland (MANA) au capitalizări de piață de 2,1 miliarde de dolari, și respectiv de 1,3 miliarde dolari.

Yearn.Finance este cel mai descentralizat sistem pentru DeFi, permițând utilizatorilor să aloce automat fonduri pentru cele mai profitabile oportunități de câștig pe o piață DeFI în plină expansiune, inclusiv agregarea creditelor, generarea randamentului și asigurări. YFI este token-ul de guvernanță al Yearn.Finance și este utilizat pentru a vota propuneri și pentru a primi fluxuri de numerar din comisioanele câștigate de protocol.

Decentraland este un protocol bazat pe ethereum care combină realitatea virtuală cu tehnologia blockchain pentru a crea o lume 3D inspirată de Minecraft. În această realitate virtuală bazată pe tehnologia blockchain, jucătorii pot explora la fel ca în popularele jocuri video, pot socializa cu prietenii, pot vizita cazinouri virtuale și pot tranzacționa obiecte de colecție sub formă de token-uri nefungibile (NFT). MANA este moneda Decentraland folosită pentru a cumpăra active imobiliare digitale și alte articole virtuale, și care permite deținătorilor să voteze asupra propunerilor de guvernanță.

Adăugarea acestor ultimele patru monede vine după ce eToro a adăugat Dogecoin în mai și Chainlink și Uniswap în aprilie.

Doron Rosenblum, vicepreședinte Business Solutions la eToro, a declarat: „Planul eToro în acest an este să extindem posibilitățile de investiții, astfel încât utilizatorii să aibă la dispoziție cât mai multe opțiuni și să își diversifice portofoliile având la dispoziție o gamă largă de argumete de utilizare. Odată cu adăugarea acestor patru token-uri, continuăm această călătorie și ne așteptăm să adăugăm mai multe pe parcursul acestui an”.

„Ca întotdeauna, îi îndemnăm pe investitori să își facă temele. Așa cum fiecare acțiune are argumentele ei de afaceri, fiecare criptoactiv are o carte albă care detaliază argumentele sale de utilizare. Fiți precauți și amintiți-vă principiile de bază ale investițiilor; diversificați și investiți numai în piețe și instrumente cu care sunteți familiarizați. ”

eToro oferă clienților săi acces la piața criptoactivelor începând cu 2013. Cei 20 de milioane de utilizatori înregistrați ai eToro la nivel global pot cumpăra, păstra și vinde cu ușurință activele reale subiacente AAVE, COMP, MANA și YFI pe platforma sa de investiții, utilizând monede tradiționale.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.