Ubisoft devine baker Tezos

Ubisoft, studioul de jocuri video din spatele unor titluri populare precum Assassin’s Creed, Prince of Persia și seria Tom Clancy, a declarat că va deveni un baker Tezos corporativ sau un nod validator.

Într-o declarație săptămâna trecută, Ubisoft și-a anunțat parteneriatul cu Nomez Labs, susținute de Tezos, într-un acord prin care pe acesta din urmă va crea un nod validator în rețeaua blockchain Tezos.

Mutarea înseamnă că Ubisoft, prin Laboratorul său de Inovație Strategică, se va alătura grupului de noduri de validare care autentifică și adaugă blocuri de tranzacții în rețeaua Tezos, în timp ce va putea, de asemenea, să dea recompense obținute din validarea tranzacțiilor către portofele.

_________________

Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.