TOKERO: o alternativă la Binance pentru achiziții crypto cu EURO prin SEPA. Iată cum puteți face!

Probabil ati aflat ca Binance a suspendat temporar depozitele de EURO pe SEPA. TOKERO (fostul LDV) vine în întâmpinarea acestei situații cu informația că pe platforma lor (https://cutt.ly/tokero) puteți face fără probleme depozite și retrageri de EURO pentru că lucrăm cu un alt furnizor de servicii bancare – NexPay Lituania.

Dacă doriți în continuare să folosiți Binance puteți cumpăra usdt de pe TOKERO și îl puteți muta pe Binance pentru a achiziționa alte tipuri de tokeni. În sens invers puteți transfera BTC sau ETH din Binance pe TOKERO, schimba cu EURO și transfera către conturile bancare.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.