Elon Musk își arată susținerea pentru Bitcoin: dețin Bitcoin, ETH și DOGE

Elon Musk, CEO al Tesla și SpaceX, își arată susținerea pentru criptomoneda Bitcoin declarând că deține Bitcoin, dar și ETH și DOGE.
Elon Musk și-a arătat susținerea pentru Bitcoin în ultimul său interviu: „dețin Bitcoin, ETH dar și DOGE”.

Ceo-ul Spacex și Tesla, Elon Musk, a dezvăluit că deține Bitcoin, Ethereum și Dogecoin.

Între timp, și companiile sale, Spacex și Tesla, dețin bitcoin. El a mai spus că utilizarea energiei bitcoin „se îndreaptă mult mai mult spre surse regenerabile”, iar Tesla va relua probabil acceptarea criptomonedei.

Evenimentul Bitcoin „The B Word”, care a avut loc miercuri, a inclus și o discuție în direct cu Ceo-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, CEO-ul Square și Twitter, Jack Dorsey, și CEO-ul Ark Invest, Cathie Wood.

Discuția a fost moderată de Steve Lee, șeful Square Crypto.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Răspunzând la întrebarea ce i-a influențat viziunea cu privire la bitcoin, Musk a început prin a contura beneficiile criptomonedei.

Elon Musk își arată susținerea pentru Bitcoin: dețin Bitcoin, ETH și DOGE
„Nu sunt investitor”, a spus Musk. De asemenea a menționat că singurele acțiuni semnificative tranzacționate public pe care le deține sunt acțiunile Tesla și Spacex. El a continuat: „În afară de asta, dețin bitcoin. Tesla deține bitcoin. Spacex deține bitcoin … Și eu personal dețin un pic de ethereum și dogecoin”.

Musk a afirmat: „În general, sunt un susținător al bitcoinului”, subliniind: „Bitcoinul pe care îl dețin valorează mult mai mult decât ethereum sau doge”.

Indicând că el nu crede în vânzare după ce a ajutat la creșterea prețurilor (n.r. pump and dump), el a mai declarat:

„Dacă prețul bitcoin scade, pierd bani … S-ar putea pompa, dar eu nu fac dump … Aș dori ca bitcoin să reușească”.

Revenind la subiectul ca Tesla să oprească acceptarea bitcoin, Musk a explicat că suspendarea a fost temporară. El a confirmat: „Nu vindem niciun bitcoin și nici nu îl vând personal și nici Spacex nu vinde niciun bitcoin”.

În ceea ce privește consumul de energie al Bitcoin, Musk a recunoscut: „Se pare că Bitcoin se îndreaptă mult mai mult spre surse regenerabile și o grămadă de centrale pe cărbune grele care au fost utilizate … au fost închise. În special în China”

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.