Perspective pentru Bitcoin in September si Q4

Recent, Bitcoin și piața criptografică în ansamblu au înregistrat o evoluție solidă față de minimele pe care le-am experimentat în urma prăbușirii din mai. Pentru a ne deplasa către 100.000 USD, avem nevoie de interacțiune cu banda de sprijin pe piața taurină.

În septembrie, piețele văd în mod obișnuit un fel de retragere și, în cazul BTC, cred că cu rebotul pe care l-am primit în EMA de 20 de zile, o retragere de 15-20% s-ar putea lega frumos de nivelurile puternice de sprijin din regiunea de 42.000 de dolari, 0,382 pe retragerea Fibonacci (de la vârful anterior la minim) și EMA de 55 de zile.

Dacă vedem această retragere, nivelurile puternice de sprijin, coroborate cu banda de sprijin pe piața taurului, pot vedea ca BTC să găsească poziția perfectă pentru investitorii cripto. Acest lucru ne poate determina să câștigăm impuls și să vedem că BTC atinge un nou ATH pe durata următoarelor 6 luni sau mai mult.

Cred că probabilitatea ca o pisică moartă să sară în acest scenariu este mai puțin probabilă în comparație cu accidentele anterioare, BTC a fost sub banda de suport timp de 3 luni într-o zonă de acumulare. Accidentele anterioare au înregistrat numeroase mitinguri de ajutor imediat după ce au provocat volatilitate, incertitudine și, în cele din urmă, au dus la o formă de capitulare. Această perioadă de acumulare pare să aibă mai multă structură. Acest lucru se poate datora creșterii investițiilor instituționale și a distribuției Wyckoff, așa cum se vede prin vârful recent extins de-a lungul mai multor luni, mai degrabă decât un vârf de explozie și zona recentă de acumulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.