NETOPIA Payments oferă opțiunea de plată prin criptomonedele eGold și Bitcoin a mașinilor vândute de dealerul Autoworld

Cluj-Napoca, 13 octombrie 2021 – Compania românească Autoworld anunță că devine primul dealer auto din Europa care acceptă plata mașinilor cu eGold (EGLD), criptomoneda blockchain-ului Elrond Network, și Bitcoin (BTC). Tranzacțiile vor fi efectuate prin intermediul NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România.

Autoworld este dealer autorizat al unor mărci auto importante, precum Audi, Volkswagen și Volvo, în Cluj-Napoca. Parte a portofoliului Autoworld este și Das Weltauto, unul dintre cele mai populare marketplace-uri pentru mașini de ocazie. De asemenea, compania oferă și servicii de închiriere auto și a dezvoltat platforma Carcloud.ro, care oferă cumpărătorilor un proces complet digital, de la selecție până la cumpărare.

Puteti investi in Elrond si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Începând din această lună, toate produsele și serviciile oferite de Autoworld pot fi plătite în EGLD, integral sau parțial, tranzacțiile fiind decontate prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA Payments. Noua posibilitate de plată, oferită prin colaborarea dintre cele trei companii, reprezintă o alternativă la îndemână pentru posesorii de eGold care își doresc să achiziționeze o mașină, devenind totodată un factor important de deschidere și adopție a ecosistemului Elrond.

Primul client Autoworld care a optat pentru plata în eGold a înregistrat în același timp cea mai mare tranzacție cu criptomonede pe care NETOPIA Payments a procesat-o până în prezent, în valoare de peste 100 EGLD, reprezentând avansul pentru o mașină.

„Echipa NETOPIA Payments a fost mereu conectată la tendințele globale din crypto & blockchain și ne implicăm activ în dezvoltarea acestui fenomen în România. Credem că suntem martorii unei tranziții dintre tendință și normalitate în ceea ce privește utilizarea criptomonedelor, de aceea ne propunem să oferim clienților noștri cele mai inovative și diverse alternative de plată”, declară Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments.

eGold a fost proiectat ca o nouă formă de plată care combină tranzacții rapide și la costuri mici cu utilitate convingătoare și un puternic stoc de proprietăți de valoare. Un business important precum Autoworld a vândut deja prima din multele mașini cu EGLD, încă un semnal că asistăm în prezent la adopția în masă a economiei digitale”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network.

Business-ul Autoworld a menținut un ritm rapid de creștere în ultimele 3 decenii, adoptând noi tendințe de piață care au ridicat în mod constant experiența clienților noștri la noi niveluri de excelență. Anul acesta, la cea de-a 30-a aniversare, suntem din nou în avangarda inovației prin adoptarea tehnologiei blockchain și prin introducerea EGLD ca metodă eficientă de plată”, transmite Roger Patrasc, Sales Manager Audi.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.