xPortal Exchange (MEX) al celor de la Elrond se lansează zilele următoare

BREAKING NEWS: xPortal DEX ($MEX) al romanilor de la Elrond urmeaza sa se lanseze in perioada urmatoare! Incepand cu 7 noiembrie am inteles ca incepe distractia asadar pregatiti-va de o noua perioada de distractie in aventura fenomenului Elrond.

Personal am acumulat in ultima perioada EGLD insa mai este inca ceva timp pana la anuntul oficial.

Din cele 1 miliard de MEX disponibile, o parte vor fi distribuite deținătorilor de EGLD, o parte furnizorilor de lichiditate, iar o parte vor fi incluse într-un fond de securitate. Snapshot-urile de balanță EGLD vor începe luni, 19 aprilie și vor continua pentru un an.

Asadar, daca detineti EGLD in aplicatia xPortal, sunteti eligibili pentru Airdrop.

Datorită multifuncționalității sale, împreună cu timpii rapizi de tranzacționare și comisioane reduse, Elrond este bine poziționat pentru a continua să crească atât în preț, cât și în popularitate.

Puteti investi in Elrond si prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.