Crypto ar putea deveni „cea mai mare inovație a lumii noastre”

Economia Crypto a înregistrat progrese imense în ultimul deceniu. Firma JMP Securities susține că inovațiile vor veni cu viteza luminii, potrivit Businessinsider. Piața Crypto va continua evoluția economiei globale către automatizare, digitalizare, eficiență sporită și productivitate. Și acum a atins un punct de cotitură, cred experții JMP.

Potrivit JMP, piața Crypto continuă evoluția economiei globale către automatizare, digitalizare, eficiență sporită și productivitate. în acest moment, a atins un punct de cotitură, scrie businessinsider.com.

”Credem că tehnologia blockchain și economia Crypto ar putea reprezenta cea mai mare inovație a vieții noastre”, au declarat analiștii JMP, Devin Ryan și Brian McKenna. Ei au comparat tehnologia blockchain cu internetul și alte „hiper-rețele”, susținînd că ar putea conecta echivalentul celor mai mari rețele independente actuale, inclusiv Amazon, Google și Facebook.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

În această rețea, afirmă analiștii JMP, Bitcoin este „câștigătorul” clar, pe măsură ce adoptarea instituțională a celui mai mare activ digital din lume prin capitalizarea bursieră se accelerează.

Dar, pe lângă Bitcoin, alte active digitale, precum Ethereum, sunt utilizate cu platforme de contracte inteligente, permițând extinderea unui univers de aplicații descentralizate și a altor tehnologii noi.

Numărul de criptomonede va crește, chiar dacă multe nu vor supraviețui

„Deși nu ne așteptăm ca adoptarea sau utilizarea să se miște liniar, considerăm că Crypto-economia a atins o „viteză de eliberare” care face greu de imaginat un scenariu în care dezvoltarea sa să nu continue și de aici înainte”, au adăugat ei. Între timp, numărul de criptomonede va crește, chiar dacă multe nu vor supraviețui, prognozează Ryan și McKenna.

Și în timp ce unii criticii ar putea spune că activele digitale mai au un lung drum de parcurs, cei doi analiști au subliniat unele aspecte care demonstrează că, de fapt, ecosistemul Crypto a avansat foarte mult.

JMP anticipează o „rampă de lansare” substanțială pentru creșterea viitoare

De exemplu, în domeniul circulației banilor, băncile tradiționale rămân în urmă față de tranzacțiile rapide, anonime și ieftine disponibile 24 de ore din 24, așa cum se întâmplă în cazul cripto monedelor.

În general, creșterea industriei Crypto a fost una promițătoare, iar JMP anticipează o „rampă de lansare substanțială pentru creșterea viitoare”.

Având în vedere că aproximativ 150 de milioane de oameni la nivel global folosesc cripto monede, este de așteptat ca numărul lor să ajungă la câteva miliarde.

Și, pe măsură ce omenirea devine tot mai digitală, JMP se așteaptă ca aceasta să devină și mai descentralizată. „Vedem cum tehnologia Crypto și blockchain-ul joacă un rol fundamental în acest sistem economic, despre care credem că ar putea depăși banii, reflectând ceea ce știm azi că este internetul”, afirmă cei doi.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.