CEO-ul Binance, Zhao CZ, avere de 96 miliarde de dolari, fără a include deținerile din crypto

CEO-ul Binance, Changpeng „CZ” Zhao, are o valoare estimată de 96 de miliarde de dolari, o cifră care rivalizează cu miliardarii din tehnologie Mark Zuckerberg, Larry Page și Sergey Brin.

  • Averea netă a lui Zhao a fost estimată pentru prima dată de către Bloomberg Billionaires Index , care concluzionează că o depășește pe cea a celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, președintele conglomeratului indian Reliance Industries.
  • Cifra de 96 de miliarde de dolari nu ia în considerare deținerile personale cripto ale lui Zhao, ceea ce înseamnă că ar putea fi o subestimare semnificativă.
  • Este probabil că averea lui Zhao ar putea rivaliza cu cea a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, și a fondatorilor Google, Larry Page și Sergey Brin.
  • Printre colegii săi cripto, cei mai apropiați rivali ai bărbatului de 44 de ani sunt fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried (15,4 miliarde de dolari) și CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong (8,9 miliarde de dolari).
  • Binance este cel mai mare exchange de criptomonede din lume, cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de 106 miliarde USD începând cu 6 ianuarie, potrivit CoinGecko. A generat venituri de cel puțin 20 de miliarde de dolari anul trecut.
  • Bloomberg a presupus că Zhao deține 90% din Binance și a estimat veniturile bursei din volumele de tranzacționare spot și derivate și comisioanele publicate. Ea a evaluat afacerea pe baza colegilor tranzacționați public. Zhao a refuzat să comenteze pe acest subiect, iar Binance a contestat, evident, acuratețea estimărilor.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.