Subcarpați vinde o colecție de 10.000 NFT pentru 1.9 milioane $ în mai puțin de o oră

Trupa Subcarpați a lansat marți o colecție de 10.000 de NFT-uri care s-au vândut rapid, în doar 46 de minute cu prețul de mintare de 1 EGLD.

Astfel, în mai puțin de o oră, au strâns aprox. 1.9 mil. $, păstrându-și de asemenea și un royalties de 10% din fiecare re-vânzare a NFT-urilor din colecția proprie.

Puteti sa va deschideti cont la xPortal (Elrond), aici: https://bit.ly/cont-maiar

Potrivit creatorilor, scopul colecției este de a crea o comunitate cu valori și idealuri comune:

Dorim să săpăm înapoi în trecut până dăm de fundațiile folclorului, descoperim creații sublime, descoperim păstrători, culegem, ne întoarcem înapoi în viitor și dăm mai departe prezentului ce am moștenit și ce am învățat în tot acest parcurs. De la om la om, ca un fel de circuit al bunului simț în natură

Prin această mișcare, Subcarpați transformă peste 3000 de fani (posesorii celor 10.000 de NFT-uri) din simpli spectatori în contributori.

În timp ce multe proiecte nu promit o utilitate reală, trupa Subcarpaţi a anunţat o serie de beneficii pentru cei care deţin unul dintre cele 10.000 de NFT-uri, adică „holderi”, aşa cum îi numeşte în website-ul dedicat proiectului. Trupa anunţă că va organiza trei airdropuri în 2022, adică trei distribuiri de NFT-uri către cei care deţin un Subcarpaţi OG. Acestea vor avea şi funcţionalităţi, care vor fi dezvăluite ulterior.

Totodată, o parte din drepturile de autor se vor întoarce către aceşti holderi sub formă de premii. Printre beneficii se numără participarea la un mini-joc pentru a câştiga premii în EGLD (moneda ecosistemului Elrond), reduceri la viitoare lansări de NFT-uri din partea Subcarpaţi sau un concert doar pentru holderi.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.