DraftKings va lansa prima sa colecție NFT

  • DraftKings intenționează să lanseze o colecție NFT care va conecta pariurile sportive și NFT-urile
  • Seria NFT este lansată la timp pentru turneul de baschet al colegiului NCAA
  • În august anul trecut, DraftKings și-a lansat piața de colecție digitale pe Polygon

DraftKings a anunțat că intenționează să lanseze o colecție NFT care va conecta pariurile sportive și NFT-urile.

Prima colecție a seriei Primetime NFT

Seria NFT este lansată de compania de pariuri sportive din Boston la timp pentru turneul de baschet al colegiului NCAA, care începe marți și se va desfășura până pe 4 aprilie. Este prima serie Primetime NFT planificată, toate acestea fiind organizate împreună cu evenimente sportive majore. Deținătorii Colecției College Hoops NFT 2022 sunt eligibili pentru creditul site-ului DraftKings pentru a plasa pariuri și a participa la grupuri, paranteze și concursuri din ofertele de pariuri sportive și Daily Fantasy.

Colecționarii care dețin toate cele opt NFT-uri din colecție vor primi al nouălea NFT după jocul de campionat NCAA, oferindu-le acces anticipat la următoarea lansare Primetime NFT Series. DraftKings are drepturi de licențiere pentru jucătorii activi ai ligii, datorită unui acord cu Asociația Jucătorilor NFL. De asemenea, compania a anunțat că intenționează să lanseze un joc fantasy bazat pe NFT înainte de următorul sezon NFL.

DraftKings devine validator Polygon

În august anul trecut, DraftKings și-a lansat piața de colecție digitale pe Polygon, oferind reduceri NFT organizate și permițând tranzacții pe piața secundară. A anunțat că va fi unicul distribuitor al conținutului sportiv NFT de pe platforma NFT Autograph.

De asemenea, DraftKings a anunțat săptămâna trecută o colaborare cu platforma de infrastructură Zero Hash pentru a miza activele digitale deținute în trezoreria sa pentru a sprijini rețeaua blockchain Polygon (MATIC). Știrea extinde colaborarea anunțată anterior a companiei cu Polygon.

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.