LAST CALL – Încă 5 zile în care se mai poate investi în Edain până la lansare. Let’s do this!

Mai sunt doar 5 zile pana se termina ultima etapa in care putem achizitiona EAI de pe site-ul EDAIN https://bit.ly/edain-ai

In ultima vreme am primit nenumarate intrebari de la zeci de persoane referitor la acest proiect in care am investit si eu si stiu ca ati investit si multi dintre voi.

Personal sunt optimist cu privire la proiectul EDAIN, stiu ca e unul pe care trebuie sa il gandim pe TERMEN LUNG, fiindca proiectul e unul ambitios insa foarte interesant din punctul meu de vedere iar in urma evenimentului de lansare la care am participat la Dubai am ramas cu o parere foarte buna despre potentialul la care poate ajunge daca merge bine treaba.

Citeste si: Cum a fost la evenimentul EDAIN – “Global Knowledge Revolution” de la Grand Hyatt Dubai

Am gandit aceasta investitie in EDAIN ca intr-un START-UP si asa o percep si acum. Si asa am investit in TOATE proiectele crypto de pana acum. Cu unele am facut profituri foarte frumoase, cu alte mai putin pfrumoase, iar cu altele inca astept sa bubuie.

Investitiile in start-up-uri au risk-reward mare si e normal sa fie asa fiindca cand investesti LA INCEPUT incertitudinea e mult mai mare decat daca ai investi intr-o companie publica, listata la bursa care s-a maturizat deja si e, evident la alt pret!

Din cate am inteles EDAIN se va lista in 3 exchange-uri, primul dintre ele va fi LAToken pe care va puteti face cont aici https://bit.ly/invite-latoken dar vom primi detalii in zilele urmatoare. Si DA, de indata ce primesc mai multe informatii, va voi tine la curent.

Let’s do this si sa fie’ntr-un ceas bun, ROLEX de preferinta!


Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.