Extaz și agonie: Va reveni vreodată Terra (LUNA) la 120 USD?

Ciclul de știri cripto din ultimele două săptămâni a fost în mare parte dominat de Terra (LUNA). Moneda a trecut de la a fi unul dintre cele mai valoroase zece criptoactive la clasarea sub 200. Totul s-a întâmplat în câteva zile. În acest context, va reveni vreodată platforma stablecoin  la perioada sa de glorie? Iată câteva momente importante:

Terra (LUNA) s-a prăbușit literalmente în ultima săptămână.

Moneda a atins minimele istorice, deși am observat o ușoară recuperare.

În acest moment, LUNA se confruntă cu o volatilitate uriașă, cu variații de până la 50% pe zi.

Va reveni Terra vreodată la 120 USD?

Terra (LUNA) a fost întotdeauna văzută ca cireașa de pe tort în ceea ce privește cripto. A fost printre cele mai valoroase zece active de pe piață și pentru o lungă perioadă de timp, s-a tranzacționat la peste 100 USD. Dar, după perioade de declin, moneda s-a stabilit la aproximativ 40 de dolari în 2022.

Cu toate acestea, toată această valoare a fost ștearsă după ce moneda stabilă UST fixată la dolar și-a pierdut paritatea. LUNA pur și simplu s-a prăbușit și acum se vinde la sume modice. O întoarcere la glorie nu va fi însă atât de simplă. Deși a raportat o ușoară recuperare în ultimele zile, există prea multă volatilitate în jurul LUNA pentru a putea spune cu siguranță că va reveni.

În plus, multe dintre lucrurile care trebuie să se întâmple pentru a da o șansă LUNA nu s-au întâmplat încă. UST este încă deconectat, iar comunitatea Terra rămâne fără modalități de a apăra stablecoin-ul.

Va fi un miracol dacă LUNA s-ar întoarce la 1$, darămite la 120$.

Ar trebui să cumpărați dip-ul LUNA?

Puteți începe să tranzacționați LUNA aici, dar nu este bine să o țineți. După cum s-a menționat mai sus, din cauza volatilității ridicate, moneda oscilează foarte mult.

Acest lucru oferă traderilor speculativi pe termen scurt șansa de a câștiga sume colosale. Dar, pe termen lung, LUNA este prea riscantă acum.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.