Terra vrea să readucă LUNA la viață prin LUNA 2.0

La bine și la rău, susținătorii Terra sunt hotărâți să nu se lase doborâți fără luptă. Contul oficial de Twitter al Terra a postat astăzi acest lucru – “Cu un sprijin copleșitor, ecosistemul Terra a votat pentru a trece propunerea 1623, cerând geneza unui nou blockchain și conservarea comunității noastre.”

Propunerea: Aceasta ar duce la crearea unui nou blockchain și a unui token asociat, care va fi folosit pentru a alimenta și revigora ecosistemul Terra.
Tokenul “vechiul Luna” va fi redenumit în curând “Luna clasic”, pe măsură ce noile jetoane vor fi distribuite membrilor și susținătorilor ecosistemului anterior. Iată cum va funcționa această distribuție:

  • Mâine, va fi făcută o “poză” a blockchain-ului Terra.
  • Aproximativ 30% din token-uri vor merge către un grup de investitori din comunitatea Terra.
  • 35% sunt rezervate pentru cei care au deținut LUNA înainte de prăbușirea acesteia.
  • 10% sunt rezervate pentru cei care au deținut UST înainte de prăbușirea acesteia.
  • 25% sunt rezervate pentru cei care încă mai dețin LUNA și UST.

În teorie, aceasta este o modalitate pentru cei care au pierdut mulți bani în LUNA și UST de a-și recupera o parte din investiție. Cu toate acestea, jetoanele vor avea o perioadă de blocare pentru a preveni vânzarea imediată. Puteți citi mai multe despre asta aici.

Va funcționa? Ei bine, există cu siguranță o mulțime de sceptici… “A existat o pierdere masivă a încrederii în general în proiectul Terra”, a declarat Vijay Ayyar, șeful departamentului internațional de la bursa de cripto-monede Luno. “Acesta este un spațiu foarte aglomerat deja, cu o serie de platforme deja bine înrădăcinate, care au o mulțime de activitate a dezvoltatorilor. Nu văd de ce Terra ar avea succes aici.”

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.