Bitcoin a depășit 25.000 de dolari pentru prima dată din iunie, după 5 zile de creșteri. Pași înapoi după depășirea pragului psihologic

Bitcoin a depășit pragul de 25.000 de dolari pentru prima dată din luna iunie, temperându-și însă apoi avansul din ultimele zile. Cea mai mare criptomonedă a crescut duminică cu până la 2,2%, la 25.031 dolari, cel mai ridicat nivel din 13 iunie.

Bitcoin s-a apreciat timp de 5 zile consecutiv, alimentată de datele privind indicele prețurilor de consum din SUA, care au fost sub așteptări.

Ether a depășit sâmbătă 2.000 de dolari pentru prima dată din 31 mai, pe fondul optimismului privind finalizarea mult-așteptatului upgrade de software la blockchain-ul său. Luni, atât bitcoin, cât și ether fac pași înapoi după avansul din perioada recentă. Bitcoin se tranzcționează la 24.170 dolari, iar ether, la 1,896,68 dolari.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.