S-a lansat Colecția BRANSYLVANIA NFTs 1969 – primele sticle pictate manual au ajuns deja la cei care au făcut MINT!

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de NFT-uri în luna septembrie, 2022, pe Elrond Blockchain, în colaborare cu artistul Elvis Silistra.

Pentru a marca intrarea în lumea digitală, primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual în model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile BRAN.

Ce înseamnă Bransylvania NFTs 1969?

Colecția aniversară este formată din 5 modele unicat, în 5 culori diferite și însumează 1969 de sticle pictate manual, reprezentând raritățile BRANSYLVANIA NFTs. Designul unic combină elemente tradiționale, mistice și naturale, precum cazanele de cupru în care se distilează țuica și pălinca, munții și pădurile transilvănene sau butoaiele de lemn, ce țin la macerat fructele din care se obțin distilatele Familiei Bran.

Primele 100 de NFT-uri au fost deja alocate sub formă de premii pentru colaboratorii implicați în proiect, dar și pentru fanii brandului, în giveaway-urile organizate de Distileriile Bran, pe pagina de Twitter a brandului – BRAN Distilleries l NFT.  Astfel, toți cei care mintează un BRANSYLVANIA NFT de pe poziția 101 și până la numărul 2069, vor beneficia și de o sticlă personalizată BRAN cadou.

Pentru cei care mintează un singur NFT, modelul de sticlă va fi ales aleatoriu, însă pentru deținătorii de la 2 NFT-uri în sus, modelul de sticlă va fi diferit, oferindu-se întreaga colecție de 5 sticle, pentru cei ce dețin 5 NFT-uri. Sticlele din colecția BRANSYLVANIA NFTs 1969 nu vor fi oferite cadou celor care obțin un NFT în urma concursurilor organizate sau cumpărării unui NFT de pe marketplace.


Proiectul BRANSYLVANIA NFTs este în plină dezvoltare, iar comunitatea crește de la o zi la alta. Pentru cei curioși de colaborare și însetați de informații, echipa BRANSYLVANIA NFT a deschis și un LIVE CHAT pe Telegram, acolo unde se oferă suport și disponibilitate 24/24.

Aici se întâmplă lucrurile cu adevărat și, tot aici, se vor anunța în premieră acțiuniile viitoare. În doar câteva săptămâni de la lansarea colecției de NFTs, s-au organizat deja două concursuri de tip giveaway, în urma cărora câștigătorii au beneficiat de premii foarte mari, pentru un proiect aflat la început de drum: 25 NFT-uri cadou și 10 EGLD. ( 500$).

Cei care doresc să colecționeze sticlele BRANSYLVANIA NFTs și să intre în comunitatea ’’spiritelor tari’’, au nevoie doar de aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond, urmând pașii de mintare de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/.

Prețul unui NFT este de 1 EGLD.

CEL MAI MARE BRANch DIGITAL VA AVEA LOC PE 20 NOIEMBRIE, 2022.

Echipa BRANSYLVANIA NFTs nu se oprește aici cu dezvoltarea proiectului și anunță organizarea celui mai mare eveniment pentru comunitatea NFT & Crypto din România.

DIGITAL BRANch promite să adune membrii comunității BRANSYLVANIA NFTs într-o locație exclusivistă, ce urmează să fie anunțată pe rețelele sociale Distileriile Bran, precum și dezvăluirea următorului pas major al proiectului, în cadrul aceluiași eveniment.

Croazieră pe Celebrity Cruises în Bahamas și inaugurarea filialei Bran în Miami.

Distileriile Bran este singura distilerie din Estul Europei prezentă și pe cea mai exclusivistă linie de nave de croazieră din lume, Celebrity Cruises, astfel că pasionații de NFT și fanii brandului se pot bucura și de alte beneficii, odată ce au achiziționat un BRANSYLVANIA NFT: 7 dintre deținători vor fi la bordul unei croaziere de lux, în Bahamas, pe Celebrity Cruises și vor lua parte la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența brandului worldwide. Pe lângă beneficiile limitate în timp, fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro, precum și de reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.