Investitorii români în crypto au primit vestea anului. Gigantul Binance a făcut anunțul oficial

Lovitură puternică în piața crypto. Vestea mult așteptată de investitorii români a fost oferită, în cele din urmă, de cea mai mare platformă de tranzacționare din lume.

Platforma Binance, cunoscută de marea majoritate a fanilor crypto din România, și-a deschis serviciul de suport clienți pentru țara noastră.

Astfel, utilizatorii serviciului vor putea intra în legătură cu operatorii Binance pentru a rezolva problemele tehnice și pentru a primi orice fel de lămurire în legătură cu platforma.

Anunțul a fost făcut ieri, 18 octombrie.

„Așadar, ne bucurăm să vă informăm că, începând de astăzi 18.10.2022, veți avea acces 24/7 la serviciul nostru de Asistență dedicat în limba română.

Acest serviciu constă în suport permanent oferit prin intermediul chat-ului live, ce poate fi accesat atât de aici, cât și prin intermediul aplicației dumneavoastră mobile Binance ori pe website.

Iată doar câteva aspecte importante cu care vă putem fi de folos:

  • suport pentru deschiderea unui cont nou
  • asistență în verificarea contului dumneavostră
  • ajutor privind funcționarea platformei și a produselor noastre
  • soluționarea unor probleme/erori tehnice
  • informații utile privind campaniile în desfășurare

Și lista poate continua.Pentru absolut orice nevoie aveți, vă invităm să accesați oricând și cu încredere serviciul de Asistență dedicat în limba română”

, au transmis cei de la Binance, pe site-ul oficial.

Binance, partener al Guvernului României și al echipei de fotbal Rapid București, deținută de Dan Șucu

Binance este o companie fondată de miliardarul chinez Changpeng Zhao. Cele mai multe tranzacții crypto, la nivel mondial, sunt efectuate prin intermediul acestei platforme, care a devenit din ce în ce mai populară și în România.

Celebrul afacerist chinez a efectuat în septembrie o vizită în țara noastră, când s-a întâlnit cu oficialii Guvernului României.

Binance va deveni un partener al Guvernului României pentru ‘Programe de competențe digitale de bază’

Binance, cel mai important furnizor de criptomonede și infrastructură blockchain din lume, a anunțat colaborarea cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România. La 19 septembrie 2022 Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a participat la o întâlnire cu Changpeng Zhao (CZ), fondator și CEO al Binance, și cu consilierul de stat George Agafiței la sediul Guvernului”, a transmis Binance, printr-un comunicat de presă.

De asemenea, Binance a devenit partener al echipei de fotbal Rapid București, care pare să fie cel mai serios proiect din fotbalul autohton și a început angajările în București și Iași.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.