Exchange-ul românesc Tokero, a doua rundă de finanțare, chemând și persoane fizice să cumpere participații în companie. Plan de listare la bursă

Compania Tokero, platformă de tranzacționare cu criptomonede, deschide a doua rundă de finanțare, cu target în zona de fonduri de investiții și angel investors, dar chemând și persoane fizice să cumpere participații în companie. Pentru anul viitor, Tokero își propune să devină primul exchange crypto care se lansează și internațional, în țări precum Spania, Italia sau Franța, începând în același timp și demersurile pentru listarea la bursă.

„În urma unor discuții cu membri importanți din comunitatea noastră, am luat în calcul repartizarea unei alocări de 300.000 euro, împărțită în 50 de tickete, de la 2.500 euro până la 50.000 euro. Suntem în stadiu avansat de discuții cu mai multe VC-uri. Runda este planificată să înceapă pe 10 noiembrie 2022 și să dureze două săptămâni”, spune Marius Morra, CEO & Co-Founder Tokero.

Tokero a avut în 2021 o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro și un volum de tranzacții de 75 milioane de euro.

Puteti deschide un cont pe TOKERO aici https://cutt.ly/tokero

Tokero a avut o primă rundă de finanțare la începutul anului 2021, la o evaluare medie de 5 milioane de euro, și a crescut de 3 ori toți indicatorii, ajungând astfel în prezent la o evaluare de 15 milioane de euro, potrivit estimărilor. Compania are în acest moment două linii de business care au generat venituri totale de 2.5 milioane euro în 2021: Exchange-ul de criptomonede și Launchpad-ul prin care lansează proiecte noi, cu multiple listări de succes, precum Humans.AI, BH.network și multipremiata aplicație de Play and Earn, WAM.

În viitorul apropiat, compania intenționează să lanseze propriul token utilitar – TOKERO Token.

Pentru 2023, compania își propune extinderea internațională, în țări precum Spania, Italia sau Franța. Marius Morra și Sabin Simionescu au fondat LDV Exchange în 2017, care a devenit ulterior Tokero.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.