Românii de la ZoidPay a luat o finanţare de 75 mil. dolari de la o firmă de investiţii din Bahamas

Startup-ul românesc ZoidPay și-a asigurat un angajament de investiții de 75 milioane dolari de la grupul GEM, cu sediul în Bahamas și un portofoliu de 3,4 miliarde dolari

Startup-ul românesc ZoidPay, care și-a lansat la începutul anului propria criptomonedă, ZPAY, pe DEX-ul (Exchange Descentralizat) companiei Elrond Network, jucător român în domeniul blockchain și al criptomonedelor, și-a asigurat acum un angajament de investiții de 75 de milioane de dolari de la grupul GEM Digital Limited.

Puteti investi in ZoidPay aici: https://bit.ly/cont-xportal (dupa inregistrare, va logati pe xPortal Exchange si faceti SWAP)

ZoidPay a fost lansat în 2018 cu scopul de a facilita plățile cu criptomonede la scară globală. CEO-ul companiei este bucureșteanul Eduard Oneci.

Bahamas, a investit în primăvara anului trecut și în grupul financiar bulgar Eurohold, prezent în România pe nișa de asigurări. De asemenea, în vara acestui an, a investit în startup-ul românesc Travel Coin. GEM a fost fondată în 1991 și este un grup de investiții de 3,4 miliarde de dolari, care gestionează un set divers de investiții axate pe piețele emergente din întreaga lume.

GEM a finalizat peste 400 de tranzacții în 70 de țări de pe 5 continente. GEM are birouri în New York, Los Angeles, Nassau (Bahamas) și Paris.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.