De acum puteți tranzacționa BTC/RON pe piața SPOT

Știați că de săptămâna trecută (vineri 17.02 mai exact) Binance a lansat în România perechea de tranzacționare BTC/RON pe piața SPOT Binance?

În plus, au facut un anunț extraordinar doar pentru comunitatea din România!

Odată cu lansarea perechii BTC/RON, Binance pregătit pentru voi și un turneu de tranzacționare la care puteți participa până în data de 10.03.2023, ora 10:59:59 (UTC +2), cu un fond total de premii de 22,500 RON.

Participanții vor fi recompensați în funcție de volumele lor de tranzacționare pe piața SPOT  în timpul competiției.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.