Care este motivul creșterii Beercoin (BEER) cu peste 100%. Mai există potențial de creștere?

Tokenul $BEER listat pe Solana a înregistrat azi o creștere de peste 100%, pe o piață aflată în tendință ascendentă. La momentul redactării articolului, BEERCOIN are o capitalizare de piață de peste 247 de milioane dolari.

Echipa din spatele proiectului Beercoin a anunțat recent prin intermediul platformei X că volumul de tranzacționare al BEER a depășit 75 de milioane de dolari pe exchange-ul Bybit.

De asemenea, echipa i-a informat pe utilizatori că se pot înregistra și pot începe să tranzacționeze bere (BEER), alegând poziții long sau short și ajustându-și efectul de levier în funcție de preferințe. În plus, echipa Beercoin a anunțat că propria colecție NFT este listată și verificată pe platforma Magic Eden.

Echipa a mai menționat că există 15 niveluri de raritate pentru NFT-urile $BEERIONAIRES. Cu cât raritatea este mai mare, cu atât mai mulți tokeni $BEER vor primi utilizatorii în cadrul viitorului airdrop retroactiv.

Pe 3 iunie, platforma Bitpanda a anunțat numărătoarea inversă pentru listare într-o postare pe X. Aceștia au subliniat că Beercoin este o criptomonedă meme bazată pe comunitate și i-au invitat pe utilizatori să își obțină propria cotă de tokenuri.

Ce este Beercoin (BEER)?

Beercoin este o criptomonedă meme construită pe rețeaua Solana. Echipa din spatele proiectului susține că moneda lor este „literalmente aur lichid.”

Potrivit echipei, tokenul BEER funcționează ca o monedă universală a distracției, aducând oamenii împreună.

Memecoinurile au atras recent multă atenție, iar cel mai recent exemplu este $DOG, care a atins recent un nou maxim istoric, propulsându-se către o capitalizare de piață de 1 miliard de dolari, după ce Bybit a anunțat listarea contractului perpetuu DOGUSDT pe exchange.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.