Tezos (XTZ) tintește 2 USD după consolidarea deasupra zonei de suport cheie

Piața cripto se stabilizează după pierderi abrupte săptămâna trecută. Majoritatea monedelor încearcă să genereze cerere pentru curse optimiste, iar Tezos (XTZ) nu este diferit. De fapt, moneda pare pregătită pentru un trend ascendent decent în zilele următoare. Consultați principalele informații de mai jos:

  • XTZ se consolidează deasupra zonei sale cruciale de suport de 1,6 USD

  • Dacă acțiunea prețului rămâne deasupra acestei zone la închiderea tranzacționării astăzi, XTZ ar putea testa 2 USD.

  • În pofida acestui fapt, moneda rămâne într-o tendință descendentă pe termen lung.

Cât de curând va depăși XTZ 2 USD?

De fapt, nu este ușor să răspundem la această întrebare. După cum știți, sentimentul în cripto în ultimele luni a fost destul de greu de prezis. În acest moment, se pare că investitorii rămân temători, deoarece evoluțiile nefavorabile de pe piață continuă să șteargă profiturile.

Cu toate acestea, ne așteptăm ca XTZ să depășească 2 USD în zilele următoare. Cheia pentru altcoin ar fi menținerea suportului de 1,6 USD. Atâta timp cât bulls mențin acțiunea prețului deasupra acestei zone la sfârșitul tranzacționării astăzi, atunci sunt șanse pentru o urcare spre 2 USD.

Dar există, desigur, riscul ca 1,6 USD să fie pierduți. Dacă se întâmplă acest lucru, XTZ va ajunge probabil la aproximativ 1,3 USD înainte de a reveni. Cu toate acestea, în pofida acestui avantaj pe termen scurt, tendința generală pentru XTZ rămâne negativă. Moneda va accelera probabil pierderile în T2 2022.

Este Tezos o monedă bună?

Dacă ne uităm la propunerea de valoare pe care o oferă Tezos, atunci veți fi de acord că este un proiect decent. Scăderea recentă a prețului este însă îngrijorătoare. XTZ a scăzut de fapt cu 80% în acest an.

Cu toate acestea, ne așteptăm la o anumită recuperare înainte de finalul anului 2022, mai ales dacă sentimentul general de pe piață începe să se îmbunătățească. Pe baza acestor valori, XTZ ar trebui să fie o achiziție decentă pentru investitorii pe termen lung.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.