Diseară aștept cu mare interes raportările financiare de la Microstrategy!

Apropo de raportarile financiare, Acu am observat ca diseara sunt raportarile financiare de la Microstrategy, adica acea companie care anu trecut prin iulie a acumulat bitcoin de vreo 520.000.000 dolari cand era bitcoinu pe la vreo 11.000 de dolari daca bine tin minte … Ei bine, acum fiind la 31.000 … eu zic ca e posibil sa vedem ceva rezultate financiare bune.

Puteti investi in Microstrategy aici: https://bit.ly/3f4dJRp

Pe langa asta, Microstrategy e o companie chiar foarte interesanta … daca va uitati pe siteul companiei are o gramada de produse si servicii care, personal sunt de parere ca odata cu capitalul de imagine imens de care au avut parte dupa ce au devenit cea mai mare companie listata la bursa care isi face store of value in bitcoin, sunt convins ca exista o mare posibilitate sa fi beneficiat si de noi clienti pentru serviciile si produsele lor.

Aproape 600k Bitcoin sunt deținuți de companii cotate la bursă! Iată cum poți investi!

Alaturi de investitia in RIOT Blockchain despre care v-am spus anterior, eu am si o detinere in Microstrategy si am de gand sa o tin pe termen lung, adica peste 5 ani daca e nevoie fiindca cred atat in companie, in CEO-ul companiei care e foarte tare omul, cat si in cresterea pretului la bitcoin in urmatorii ani.

Puteti investi in Microstrategy aici: https://bit.ly/3f4dJRp

PS: You capital is at risk! Va recomand sa investiti doar in ceea ce cunoasteti si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.