Educați-vă cu privire la ICO-ul pentru studenți StudentCoin (STC)

Student Coin (STC) este o nouă criptomonedă revoluționară care stă la baza unei platforme blockchain la scară largă care permite crearea de diferite jetoane personale, private și corporative pentru a satisface nevoile tot mai mari ale afacerilor digitale, printre alte câteva soluții de ultimă oră bazate pe criptografie.

STC se află în a 81-a fază a platformei sale de lansare ICO, ceea ce înseamnă că timpul se scurge pe moneda pe care analiștii spun că este „setată să explodeze”. Iată tot ce trebuie să știi pentru a te educa.

Student Coin (STC) este o nouă criptomonedă revoluționară care stă la baza unei platforme blockchain la scară largă care permite crearea de diferite jetoane personale, private și corporative pentru a satisface nevoile în creștere ale afacerilor digitale, printre alte câteva soluții de ultimă oră bazate pe criptografie .

Pentru a afla mai multe despre proiectul Student Coin (STC), vizitați
http://bit.ly/cumpara-studentcoin


Ce este moneda studențească (STC)?

ICO-ul Student Coin se află în faza 81 de lansare, iar proiectul este pe cale să agite cripto piaţă. Ocazia de a intra într-o acțiune explozivă de inovație în industria blockchain-ului este aproape dispărută.

Conform programului de lansare al ICO, ultima zi pentru a participa la vânzare este pe 30 aprilie 2021. Dar odată cu trecerea timpului, simbolul STC va trage mai sus, deci este mai bine să acționați rapid.

Aflați totul despre monedele studențești și valoarea incredibilă a STC

Student Coin (STC) funcționează cu aplicația de portofel Student Coin pe care investitorii se pot înregistra pentru a o folosi gratuit. Utilizatorii pot urmări prețul monedelor și jetoanelor preferate prin intermediul interfeței portofel ușor de utilizat, inclusiv STC și alte jetoane premium bazate pe STC.

Aplicația pentru portofel acționează, de asemenea, ca un centru de comandă pentru toate lucrurile Student Coin, inclusiv informații săptămânale și linkuri utile la mai multe informații, cum ar fi canalele de socializare și discuțiile comunității.

Portofelul STC permite, de asemenea, miza pentru deținătorii de jetoane, permițându-le să câștige recompense anuale suplimentare. În viitor, va fi introdus un terminal complet funcțional care include instrumente pentru crearea și lansarea de jetoane DeFi sau NFT-uri.

Există, de asemenea, o platformă de schimb în dezvoltare la care toată lumea ar avea acces pentru tranzacționarea de jetoane premium și populare. Dincolo de valoarea jetoanelor, care au urcat la niveluri record în timpul fazei ICO, cel mai valoros lucru pe care Student Coin îl oferă – este un panou educațional robust, care îi învață pe investitorii cripto și dezvoltatorii blockchain-urile din industria.

De ce STC spune analistii Altcoin că este „setat să explodeze”

Oferta inițială de monede a fost, de asemenea, evidențiată recent de YouTuber Digital Millionaire, care spune că STC este „setat să explodeze”.

Prognoza nu a fost încă greșită, STC făcând 10x de la începutul anului 2021 și continuă să urce rapid, fără final.

Ce urmează pentru viitorul monedei studențești în conformitate cu foaia de parcurs

Foaia de parcurs clarifică modul în care va fi dezvoltată întreaga experiență a monedei studențești. În următorul an, va fi stabilit un parteneriat cu Universitatea Harvard, London School of Economics, New York University și multe altele. Lansarea oficială STC ICO a fost lansată și a fost introdus programul de afiliere Student Coin.

Vine, de asemenea, o bifurcație către o versiune STC mai rapidă, bazată pe Ethereum, împreună cu listarea STC pe mai multe schimburi majore și minore de criptomonede. Înainte de sfârșitul anului, Student Coin va vedea, de asemenea, lansarea aplicațiilor iOS și Android și a primelor jetoane DeFi și NFT create pe platformă.

În 2022 și nu numai, va avea loc lansarea a mii de noi jetoane, inclusiv primul jeton STC corporativ, precum și multe alte noi dezvoltări critice.

Mai multe despre monede studențești și cum a început totul

Student Coin a început la începutul anului 2018 ca jeton educațional pentru Clubul Investitorilor Studenți „Kapitalni” de la Universitatea Kozminski din Varșovia, Polonia. Proiectul s-a răspândit rapid ca un incendiu și, în curând, a fost luată decizia de a extinde soluția la alte școli și universități la nivel global.

Echipa este formată din autorul publicat și fondatorul și CEO-ul Student Coin, Wojciech Podobas, COO Piotr Barbachowski și CTO Cezary Tabota, precum și membrii consiliului consultativ Andrzej Kusmierz dr. De la Universitatea Stanford și Universitatea Kozminski și Karolina Marzantowicz de la UCSC.

Pentru a afla mai multe despre proiectul Student Coin (STC), vizitați
http://bit.ly/cumpara-studentcoin


Renunțare la răspundere: Informațiile prezentate aici nu constituie sfaturi de investiții sau o ofertă de investiție. Declarațiile, opiniile și opiniile exprimate în acest articol sunt doar cele ale autorului / companiei și nu le reprezintă pe cele ale Bitcoinist. Sfătuim cu tărie cititorii noștri DYOR înainte de a investi în orice cryptocurrency, proiect blockchain sau ICO, în special în cele care garantează profituri. Mai mult, Bitcoinist nu garantează și nu implică faptul că criptomonedele sau proiectele publicate sunt legale în orice locație specifică a cititorului. Este responsabilitatea cititorului să cunoască legile privind criptomonedele și ICO-urile din țara sa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.