Bitcoin a MURIT de 413 ori! Acum că ți-am atras atenția, iată de ce nu moare!

Bitcoin este unul dintre cele mai extraordinare fenomene din lumea financiară de astăzi. Fie că sunteți un susținător al criptomonedei sau unul dintre cei care nu știu – nu puteți ignora faptul că aceasta și colegii săi criptomonede au devenit o parte importantă a conversației financiare globale. De la începuturile sale umile cu aproape un deceniu în urmă, până la statutul său de superstar / infam astăzi, Bitcoin s-a transformat într-un activ financiar demn de recunoscut.

Puteti investi in crypto si prin platformele:

Și totuși, de-a lungul anilor, cea mai mare criptomonedă din lume a fost proclamată „moartă” literalmente de sute de ori. Ori de câte ori cripto-ul a lovit un patch dur, înregistrând pierderi procentuale de două cifre, au existat cei care s-au grăbit să spună că a sosit timpul și au considerat epoca Bitcoin. Și până acum au greșit întotdeauna.

Nu este un secret faptul că Bitcoin a trecut prin momente grele. Bineînțeles, au existat încă o dată cei care s-au grăbit să scrie necrologul Bitcoin, uitând cumva că, chiar și după prăbușire, în cel mai de jos punct din 2018 , a valorat încă mai mult de șase ori valoarea sa cu doar un an înainte.

In imaginea de mai jos puteti vedea de cate ori “a murit” Bitcoin-ul in ultimul an doar! Acestea sunt momente in care in toata presa au aparut tot felul de personaje care l-au declarat mort ca na … pe unii atata ii duce capul si nu fac diferenta intre CORECTIE si moarte/prabusire.

Există un termen în comunitatea criptomonedelor numit FUD, care înseamnă „frică, incertitudine și îndoială. Acest termen se referă la cei care încearcă întotdeauna să submineze alți investitori, împărtășind povești și scriind posturi precum „Bitcoin este mort”. Cu toate acestea, acest termen îi descrie adesea pe cei care o fac intenționat pentru a face ca valoarea cripto să scadă și apoi să o cumpere la un preț mai ieftin. Deși nu este neapărat cazul cu toate acele titluri înfricoșătoare – te face să te gândești.

Desigur, nu există nicio certitudine că Bitcoin va continua să crească și să se extindă. Analiștii de top și experții financiari din lume sunt împărțiți în ceea ce privește viitorul celei mai mari criptomonede din lume. Cu toate acestea, un lucru este sigur: Până astăzi, toți cei care au spus că Bitcoin este mort atunci când a lovit o scădere s-au dovedit greșite.

ATENTIE: Cryptomonedele sunt produse de investiții foarte volatile. Acest articol nu este un sfat de investiții. Capitalul dvs. poate fi în pericol. Criptomonedele pot fluctua foarte mult în prețuri și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. Tranzacționarea criptomonedelor nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE. Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.