Humans.ai (cel mai hot proiect al momentului) liber la achiziție prin TOKERO PRO

HUMANS.ai este o companie de deep tech ce creează și manipulează ADN-ul digital cu scopul final de a crea synthetical media. Viziunea finală a companiei este de a reuși să umple golul dintre idee și conținut și de a reuși să creeze imagini, video, filme, reprezentări sintetice ale identității umane cu absolut orice ne imaginam.

  • Humans a lansat prima tehnologie blockchain din lume cu model de validare biometrică – PROOF OF HUMAN;
  • a atras încă de la început fonduri de investiții importante precum Early Game Ventures şi Roca X;
  • de curând a închis o rundă privată de finanțare de 9 milioane de dolari! Printre investitori se află și Elrond Research;
  • are o echipă cu vastă experiență în blockchain și AI și toate atuurile să livreze ceea ce își propune!

Tehnologia Proof-of-Human validează faptul că în spatele fiecărei decizii a AI-ului se află un om și folosește tehnologia blockchain să încapsuleze fiecare AI într-un NFT (token non-fungibil), oferind astfel o interfață de manageriere și guvernanță pentru acel AI.

HUMANS ($HEART) se va putea achiziționa din data de 24.09.2021 orele 16.00 la prețul de 0.012 USDT/token și va fi disponibil în 3 pachete:

  • 2500 USDT/user;
  • 5000 USDT/user;
  • 10000 USDT/user;

Puteti investi in Humans.ai aici – https://cutt.ly/tokero

Principiul de achiziție va fi ‘’Primul venit, primul servit’’ aplicat prin înscriere pe waiting-list-ul disponibil pe această pagină.

Sunt eligibili clienții care la momentul lansării au deja în balanță suma de USDT aferentă pachetului dorit si statutul de TOKERO PRO activ.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.